کد خبر: 2518930
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۳

برگزاری محافل انس با قرآن در كرج

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: سه محفل انس با قرآن به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در كرج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، به همت مؤسسه ثقلين موعود كرج سه محفل انس با قرآن به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در كرج برگزار شد.
اين محافل نورانی كه ويژه بانوان بود در روزهای پنجشنبه، 22، جمعه 23 و شنبه 24 فروردين‌ماه ساعت 17:30 طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده برگزار شد.
گفتنی است، شركت‌كنندگان در اين محافل بيش از 80 نفر بودند كه پس از تلاوت قرآن توسط قاری مؤسسه با حضور مداح دعوت شده به عزاداری به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) پرداختند.
اين مؤسسه در طول سال در مناسبت‌های مذهبی برنامه‌های متنوعی را در مؤسسه و مسجد مهستان برگزار می‌كند كه تا كنون با استقبال خوبی روبه‌‌رو بوده است.
در پايان يادآور می‌شود، در پايان اين مراسم سخنرانان دعوت شده به بيان زندگی حضرت فاطمه(س) و شهادت اين بانوی بزرگوار پرداختند.
خبرنگار: زينب نوری
captcha