کد خبر: 2519353
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۰

شهدا به جامعه اسلامی ما هويت بخشيدند

گروه اجتماعی: نماينده مردم اهر و هريس در مجلس شورای اسلامی عزت، عظمت و اقتدار نظام اسلامی را مديون خون پاك و مطهر شهدا دانست و گفت: شهدا به جامعه اسلامی ما هويت بخشيدند و امروز هرچه داريم به بركت خون شهدا و ايثار و از جان گذشتگی آن‌ها است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، عباس فلاحی باباجان ميزبانی، نماينده مردم اهر و هريس در مجلس شورای اسلامی 26 فروردين‌ماه در مراسم گراميداشت شهدا، شهدای گمنام را بزرگترين افتخار برای مردم ولايت‌مدار شهرستان اهر برشمرد و گفت: مايه مباهات است كه اين شهرستان به وجود دو شهيد مطهر متبرك شده است.
وی افزود: شهدا به جامعه اسلامی ما هويت بخشيدند و امروز هرچه داريم به بركت خون شهدا و ايثار و از جان گذشتگی آن‌ها است. ما مديون شهدا هستيم و بايد در حفظ اهداف و آرمان‌های مقدس شهدا با جان و دل تلاش كنيم.
فلاحی ادامه داد: بايد با راهكاری مناسب بتوانيم فرهنگ جبهه و ايثارگری‌ها و راه و روش و منش اين جوانمردان مخلص را به جوانان اين مرز و بوم كه 8 سال دفاع مقدس را تجربه نكرده‌اند منتقل كنيم.
نماينده مردم اهر و هريس خاطرنشان كرد: تا زمانی كه فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه طنين‌انداز است قطعاً دشمنان نظام و انقلاب يارای مقابله با انقلاب و نظام اسلامی را نخواهند داشت و توطئه‌های فرهنگی و جنگ نرم دشمن در نطفه خفه خواهد شد.
captcha