کد خبر: 2521651
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۹

لزوم تبيين انديشه شهيد مطهری/ خروجی مدارس، تربيت انسان‌هايی با آرمان‌های دينی باشد

گروه اجتماعی: معاون برنامه‌ريزی استاندار آذربايجان غربی بر لزوم تبيين و تشريح آثار و انديشه شهيد مطهری در راستای برجسته‌سازی الگوهای فرهنگی و دينی برای نسل امروز تأكيد كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، غلامرضا ديزج‌نژاد، معاون برنامه‌ريزی استاندار آذربايجان غربی عصر ديروز، 31 فروردين‌ماه در نشست شورای آموزش و پرورش استان با تأكيد بر نقش معلم در ساختاربندی و شكل‌دهی شخصيت انسان گفت: آموزش و پرورش در حوزه تبيين و تشريح آثار و انديشه‌های شهيد مطهری و همچنين بازشناسی شخصيت ايشان برای نسل امروز بايد با اهتمام بيشتر و برنامه‌ريزی عملی ورود پيدا كند.
وی بر لزوم پرداختن به پرداخت به شخصيت والای استاد شهيد مرتضی مطهری و همچنين شعار حماسه سياسی و اقتصادی در برنامه‌ريزی‌های مختلف برای هفته معلم امسال اشاره كرد و افزود: توجه به اعتقادات دينی در مباحث مختلف آموزشی و پرورشی بايد مورد توجه قرار گيرد و خروجی مدارس و مراكز آموزشی ما بايد تربيت انسان‌هايی با آرمان‌ها و ارزش‌های والای دينی باشد.
ديزج‌نژاد با بيان اينكه الگوهای ارائه شده در سبك زندگی غربی نمی‌تواند پاسخگويی تربيت انسان‌های متعالی منطبق با ارزش‌ها و مفاهيم دينی باشد، اضافه كرد: وجود هجمه گسترده فرهنگی در حال حاضر ضرورت برجسته‌سازی الگوهای دينی و فرهنگی كشور را برای نسل جوان دو چندان می‌كند.
معاون برنامه‌ريزی استاندار آذربايجان غربی نقش معلم را به‌عنوان يكی از عوامل تأثيرگذار در شكل‌گيری شخصيت دانش‌آموزان مورد اهميت قرار داد و خاطرنشان كرد: برنامه‌های گراميداشت هفته معلم بايد با رويكرد ارائه الگوهای برتر و عملی به دانش‌آموزان در راستای برخورداری از نسلی متعهد و آرمانی ارائه شود.
captcha