ولی سمرقندی مديركل آموزش و پرورش آذربايجان غربی در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، با اشاره به اينكه در سال گذشته 12 رتبه برتر كشوری از سوی دانش آموزان استان به دست آمده است، گفت: اين امر باعث شده كه جايگاه استان در رشتههای قرآنی به طور چشمگيری افزايش يابد.
وی در ادامه به فعاليت تعداد 609 مدرسه قرآن در استان اشاره كرد و افزود: در حال حاضر اين مدارس قرآنی با جذب بيش از 49 هزار قرآنآموز و آموزش مربيان قرآنی جذب شده مشغول فعاليت هستند.
سمرقندی يادآور شد: سال گذشته برای تقويت نيروی انسانی قرآنی و نيز جذب چهره ممتاز قرآنی 220 نفر پس از طی مراحل مختلف آزمون و گزينش جذب آموزش و پرورش استان شدهاند.
اين مقام مسئول، در ادامه اشاره به اينكه در سالجاری سهميه استان در اجرای طرح نهضت ملی حفظ قرآن 100 هزار نفر است، افزود: اين تعداد 20 درصد جامعه آماری استان را تشكيل میدهند.
مديركل آموزش و پرورش آذربايجان غربی آموزش عمومی قرآن، ترويج حفظ قرآن، ايجاد شرايط مناسب برای تبليغ و ترويج فرهنگ قرآنی را از اهداف اين طرح عنوان و خاطرنشان كرد: شناسايی ظرفيتهای دانشآموزان از ويژگیهای اجرای اين طرح است.