کد خبر: 2522452
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۷

اجرای طرح‌های آموزش قرآن در مؤسسه باقرالعلوم(ع) ايلام

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح‌های آموزش قرآن در مؤسسه باقرالعلوم(ع) ايلام آغاز شده است و تا 13 ارديبهشت‌ماه جاری ادامه می‌يابد.

فريبا فرجی، مديرمسئول مؤسسه باقرالعلوم(ع) ايلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: طرح‌های آموزش قرآن از مهرماه سال گذشته در مؤسسه باقرالعلوم(ع) ايلام آغاز شده است و تا 13 ارديبهشت‌ماه جاری ادامه می‌يابد.
وی در ادامه بيان كرد: از كلاس‌های اين دوره می‌توان به روخوانی و روانخوانی قرآن و مفاهيم قرآن نوجوانان و مفاهيم قرآن مقدماتی برگزار می‌شود.
فرجی تصريح كرد: ثبت نام شدگان 2 جلسه آموزشی در هفته در كلاس‌های اين مركز قرآنی شركت كرده و با شركت در آزمون‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌توانند گواهينامه دريافت كنند.
مديرمسئول مؤسسه باقرالعلوم(ع) ايلام در پايان خاطرنشان كرد: از مربيان در نظر گرفته شده برای اين دوره‌ها می‌‌توان به صغری سيدی و فاطمه نادی اشاره كرد كه مسئوليت برگزاری كلاس‌های اين‌دوره را برعهده دارند.
captcha