سليمه پرتوآن، مديرداخلی مؤسسه حضرت قائم(عج) كرمان در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: ثبتنام كلاس تجويد قرآن ويژه بانوان در مؤسسه حضرت قائم(عج) كرمان آغاز شد.
پرتوآن در اين رابطه عنوان كرد: زمان ثبتنام اين كلاس آموزشی از 20 فروردينماه آغاز شد و تا 3 ارديبهشتماه سال جاری يعنی همزمان با شروع كلاس، ثبتنام ادامه خواهد داشت.
وی در رابطه با زمان برگزاری كلاس تجويد قرآن تصريح كرد: مقرر شده است اين كلاس آموزشی، در روزهای زوج و در ساعت 7:30 تا 9 و 9 تا 11:30 برگزار شود.
مديرداخلی مؤسسه حضرت قائم(عج) اظهار كرد: ظرفيت شركتكنندگان در اين كلاس آموزشی 23 نفر است كه تاكنون 8 نفر از علاقهمندان به اين رشته قرآنی ثبتنام كردهاند.
پرتوآن در پايان خاطرنشان كرد: در كلاس آموزش تجويد قرآن از كتابهای «حليةالقرآن» در جلدهای 1 و 2، برای تدريس قرآنآموزان استفاده میشود.