کد خبر: 2523861
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۷:۱۶

مراسم تشييع پيكر مطهر 2 شهيد گمنام در سودجان چهارمحال و بختياری برگزار شد

آئين تشييع و تدفين پيكر مطهر دو شهيد گمنام سال‌های دفاع مقدس روز چهارشنبه، چهارم ارديبهشت‌ماه همزمان با سالروز وفات حضرت ام‌البنين(س) در سودجان شهرستان شهركرد از توابع چهارمحال و بختياری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام نكونام، نماينده ولی فقيه در چهارمحال و بختياری و امام‌جمعه شهركرد در آئين تدفين اين دو شهيد، حضور شهدای گمنام در استان را افتخار بزرگ دانست و گفت: شهدا، از جان خود گذشتند تا نظام جمهوری اسلامی و دين اسلام بماند و اين به خاك‌خفتگان، امروز به الگويی ماندگار و هدايت‌گر تبديل شده‌اند.
وی افزود: شهدا همه هستی خود را فدا كردند تا انقلاب و اسلام زنده بماند و هم‌اكنون وظيفه ما اين است كه به وصايای اين بزرگواران عمل كنيم.
نماينده ولی فقيه در چهارمحال و بختياری تصريح كرد: شهيدان زنده هستند و فرهنگ شهيد و شهادت بايد هميشه در جامعه مورد توجه قرار گيرد و ياد شهيدان نيز گرامی داشته شود.
سرهنگ جمشيد علی‌بابايی، مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چهارمحال و بختياری نيز در اين آئين اظهار كرد: شهيدان به ملت ايران، درس رشادت و ايثار آموختند و اكنون الگو قرار دادن سيره آنان از وظايف مهم همگان به ويژه جوانان است.
وی ادامه داد: راه شهدای انقلاب و دفاع مقدس امتداد خون شهدای كربلاست و ما نيز بايد همچون شهيدان در اين راه گام برداشته و ثابت‌قدم بمانيم.
يادآور می‌شود، اين دو شهيد گرانقدر گمنام در عمليات والفجر 8 و در منطقه عملياتی فاو به فيض شهادت نائل شدند.
captcha