کد خبر: 2524356
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹
شاخص‌های کاندیدای اصلح از نگاه مقام معظم رهبری(مدظله)/ 1

توانمندی در انجام امور و تسلط بر هوای نفس؛ ويژگی‌ كانديدای اصلح رياست جمهوری

گروه سياسی: نماينده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اينكه مدير يك كشور نبايد اسير هوای نفس باشد، اظهار كرد: مديريت كشور بايد دو معيار برجسته توانمندی در انجام امور و توانمندی تسلط بر هوای نفس خود را داشته باشد كه بر مدار ديانت، امانت‌داری و تقوا می‌گردد.

آيت‌الله علی معلمی، نماينده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی بابل ضمن بيان ويژگی‌های كانديدای اصلح رياست جمهوری، گفت: شاخص‌های كانديدای اصلح از نگاه امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله) همان ويژگی‌های است كه در منطق وحی الهی و از منظر قرآن آمده است.
وی ضمن اشاره به اينكه آنجا كه دختران شعيب پيغمبر به پدر پيشنهاد می‌كنند كه اين جوان را به كار بگيرد دو ويژگی توانمند و امين و با ديانت بودن را برای او برشمردند، افزود: فردی كه در جايگاه مديريت كشور قرار می‌گيرد بايد توانمندی مديريت كشور در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، سياسی، فرهنگی را داشته باشد.
معلمی با اشاره به اينكه مدير يك كشور نبايد اسير هوای نفس باشد، تصريح كرد: خودكامگی، خودباختگی و اسارت نفس بسيار خطرناك است و ملت ايران تجربيات تلخ و شيرينی را پشت سر گذاشتند و در يك مقطعی فردی به نام ابوالحسن بنی صدر خود را خدمتگزار مخلص مردم معرفی كرده بود كه از دروازه اعتقادات دينی ورود پيدا كرد و مردم نيز به او اعتماد كردند و حائز اكثريت آراء شده بود و البته زمان زيادی نگذشته بود كه دچار خودباختگی و سرسپردگی به استكبار جهانی شد و به جای اينكه به حمايت ملت متكی باشد به قدرت‌های استكبار خارجی تكيه كرد و از ملت و آرمان‌های آن رويگردان شد.
نماينده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اينكه تجربيات گذشته بايد برای ملت درس عبرتی باشد، بيان كرد: قبل از برگزاری انتخابات، كانديدها شعارهای فريبنده بسيار زيبا بيان می‌كنند ولی هنر واقعی آن است كه زمان انتخاب با رای حداكثری مردم به آن شعارها و معيارهای خود پابند باشد و دچار خودباختگی نشود.
وی ضمن اشاره به اينكه سزاوار است ملت ايران با استفاده از تجربيات گذشته دقت لازم را در شناسايی افراد داشته باشند، افزود: شورای نگهبان موظف است تا حداقل صلاحيت افراد را بر اساس مقررات در نظر بگيرد و اين مردم هستند كه بايد در بين كانديدا فرد اصلح را انتخاب كنند تا مديريت كشور را به دست گيرد.
معلمی با اشاره به دو ويژگی اصلی كانديدای اصلح، اظهاركرد: مديريت كشور بايد به دست فردی باشد كه دو معيار برجسته توانمندی در انجام امور و توانمندی تسلط بر هوای نفس خود را داشته باشد كه بر مدار ديانت، امان‌داری و تقوا می‌گردد.
وی با بيان اينكه كانديدای رياست جمهور ايران اسلامی بايد بداند كه اداره امور اين كشور به فضل الهی و به بركت نهضت ام راحل(ره) در سايه ولايت و امامت است، افزود: اگر نتواند خود را منطبق بر اين اصل كند خود و مردم را اذيت نكند و برای نشستن بر اين مسند تلاش نكند.
نماينده مرم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تأكيدات مقام معظم رهبری(مدظله) بر ايجاد آرامش در جامعه عنوان كرد: بحث‌ها و سخنان تنش‌زا و جنجال‌آفرين خيانت به ملت است و مسئوليتی كه اين چنين رفتار كنند بايد در مرحله اول از صبوری و استقامت ملت شرم كنند از ملتی كه گرفتاری‌های دوران دفاع مقدس و دفع فتنه‌ها در اين 34 سال را به جان خريدند.
امام جمعه قائمشهر با اشاره به اينكه مملكت بايد با عقل جمعی اداره شود، خاطرنشان كرد: دولت و مجلس موظفند بر اساس قانون جمهوری اسلامی عمل كنند و اجرای قانون را منوط به منويات شخصی و خودكامگی نكنند.
معلمی خاطرنشان كرد: همان گونه كه سابقه سال‌های گذشته اثبات كرد، كشور و ملت بزرگ ايران با آرامش و وحدت و پيروی از منويات رهبری(مدظله) حماسه سياسی بزرگی را خلق می‌كنند كه چشم دشمنان ايران و اسلام را كور خواهند كرد.
captcha