کد خبر: 2524441
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱

بايد به‌شكلی مطلوب از حادثه الهی طبس برای مقابله ملت‌ها با آمريكا استفاده كرد

گروه سياسی: رئيس سازمان بسيج مستضعفين، در مورد حادثه طبس گفت: بايد به نحو مطلوبی از اين حادثه الهی برای مقابله ملت‌ها با آمريكا استفاده كرد، بايد ظلم‌هايی كه آمريكا عليه ملت ايران انجام داده است و نيز پوشالی بودن اين دولت بيان شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، سردار محمدرضا نقدی، رئيس سازمان بسيج مستضعفين، امروز هفتم ارديبهشت‌ماه، در مراسم افتتاح نمايشگاه پنجه شكسته كه در محل لانه سابق جاسوسی آمريكا برگزار شد، با بيان اينكه نماد تمام‌عيار باطل در دنيا رژيم آمريكا است، گفت: آمريكا نماينده همه بدی‌ها، زشتی‌ها و پليدی‌ها در دنيا است و اگر آمريكا درهم شكسته شود، می‌توان به دنيايی آزاد، امن و همراه با محبت و همدلی ميان بشريت اميد داشت.
وی آگاهی‌بخشی را راه از ميان برداشتن آمريكا خواند و افزود: بيدار كردن ملت‌ها و آگاهی دادن به آنها از مراتب ظلم و جنايات اين رژيم و مطلع شدن مردم دنيا از پوشالی بودن آمريكا بايد مورد توجه قرار گيرد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اين مطلب كه بايد اطلاع‌رسانی كرد، گفت: بايد به ملت‌ها انگيزه داد تا با آمريكا مبارزه كنند، با حركت توفنده ملت ايران و ايستادگی آنها در دفاع مقدس و رويارويی ما در اين سی و چهار سال تا حدی اين اتفاق رقم خورده است، اما آنچه بايد اتفاق بيفتد از آنچه اتفاق افتاده است، سهم بيشتری دارد.
وی عنوان كرد: حكومت آمريكا از ابتدای تشكيل با ظلم همراه بوده است، اگر ملت‌ها به ماهيت آمريكا پی ببرند اجازه نخواهند داد، جاسوس‌خانه‌های اين رژيم را در كشورهايشان بر می‌چينند، البته هنوز افراد زيادی هستند كه فريب تبليغات دروغين حقوق بشری آمريكا را می‌خورند.
گفت: افراد زيادی نيز از ظلم‌های آمريكا آگاه هستند، مردم افغانستان، عراق و پاكستان جنايت‌های ارتش آمريكا را به چشم خود ديده‌اند، آمريكا با دستگاه‌های رسانه‌ای و سلاح‌های خود رعب ايجاد كرده است، مردم دنيا كه اكنون بيدار شده‌اند بايد جرئت مقابله با اين زورگويی‌ها را پيدا كنند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين، در مورد حادثه طبس اظهار كرد: بايد به نحو مطلوبی از اين حادثه الهی برای مقابله ملت‌ها با آمريكا استفاده كرد، بايد ظلم‌هايی كه آمريكا عليه ملت ايران انجام داده است، گفته شود و پوشالی بودن آمريكا بيان شود، اين كشور برای عبور از بيابان‌های ايران و آزادسازی جاسوس‌های خود منطقه كوير را مشابه‌سازی كرده بود، اما در صحرای طبس شكست خوردند.
وی با بيان اينكه دولت آمريكا در داخل اين كشور درگير يك جنگ داخلی بسيار گسترده اما كم‌شدت شده است، گفت: جنبش 99 درصدی فرصتی بود تا آمريكا از چنين جنگی فاصله بگيرد اما با سركوب اين جنبش اين فرصت را از دست داد، حوادثی كه در آمريكا مشاهده می‌كنيم، دمل چركين سركوب جنبش 99 درصدی است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين افزود: آمريكا می‌خواهد اين حوادث را به نحو ديگری نشان دهد، از اين حوادث بجای اينكه تصوير روشن و فيلمی كه مشتمل بر گذشته و آينده هر حادثه باشد، ارائه كند، تنها فريم‌هايی را منعكس می‌كنند و واقعيت‌ها را ارائه نمی‌دهند.
وی با ذكر اينكه سانسور عجيبی بر اخبار آمريكا حاكم است، افزود: بيشتر از همه جا در آمريكا خفقان است، البته حكومت‌های ديكتاتوری عقب‌افتاده به اين ترتيب خفقان را از خود نشان می‌دهند كه اگر فردی كتابی را كه از ديد آنها ممنوع است، بخواند، تبعيد كنند و در ديكتاتوری‌هايی آمريكايی آنچنان انبوه اطلاعات بی‌ارزش و انحرافی را به مردم ارائه می‌دهند تا نتوانند به اخبار حقيقی دست پيدا كنند.
سردار نقدی در مورد جناياتی كه در آمريكا انجام می‌شود، گفت: چندی پيش يك فرد 26 كودك را در مدرسه‌ای در آمريكا كشت، اگر كسی يك عكس از صحنه اين حادثه پيدا كردف ما هزينه حج تمتع را به او خواهيم داد، كسی نمی‌داند حادثه چگونه بوده و چرا اين گروگانگير اين كودكان را كشته است و از طرف آمريكا چه بلايی بر سر اين فرد آمده بود كه بچه‌ها را هدف قرار داد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين، اظهار كرد: متاسفانه رسانه‌های ما اخبار داخل آمريكا را بر اساس منابع آمريكايی منتشر می‌كنند، در حالی كه فجايعی كه دولت آمريكا انجام می‌دهدف بسيار بزرگ است و ما در كار رسانه‌ای و تبليغاتی كوتاهی كرده‌ايم.
وی افزود: در فتنه 88 آمريكا آدم با دوربين و تجهيزات به ايران فرستاد، فردی را در ايران می‌كشند و بعد قتل او را به جمهوری اسلامی نسبت می‌دهند، در دنيا كاری كرده‌اند كه يك ميليارد نفر در دنيا اسم اين فرد را می‌دانند و آنگاه آمريكا در مجلس و سنا به اسم اين فرد عليه ايران بيانيه می‌دهد، اما ما اسم كودكانی كه همين اواخر توسط آمريكايی‌ها در افغانستان كشته شده‌اند را نمی‌دانيم.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين، در پايان اظهار كرد: امروز اوج جنگ آمريكا با ملت ايران است، در برآوردها و بررسی‌هايشان هيچ اميدی به موفقيت نظامی ندارند، لذا به تقابل با ما در عرصه‌های سياسی، اقتصادی،فرهنگی، اطلاعاتی، امنيتی پرداخته‌اند.
captcha