کد خبر: 2524598
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۶

برگزاری كلاس‌های مهد و پيش‌دبستانی قرآنی در مؤسسه آوای حق بروجرد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌های مهد و پيش‌دبستانی قرآنی در مؤسسه آوای حق بروجرد آغاز شده است و تا 4 ماه آموزشی ادامه می‌يابد.

فرزانه كردی، مديرمسئول مؤسسه آوای حق بروجرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس‌های مهد و پيش‌دبستانی قرآنی از فروردين‌ماه در مؤسسه آوای حق بروجرد آغاز شده است و تا 4 ماه آموزشی ادامه می‌يابد.
وی در ادامه بيان كرد: اين كلاس‌ها با حضور 25 نفر از خردسالان و مربيانی همچون منيژه شيروند و مينا پاپی در مكان اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.
كردی اظهار كرد: از ديگر كلاس‌های اين مركز می‌توان به دوره آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن اشاره كرد كه با حضور فاطمه رزمی 3 جلسه در هفته برگزار می‌شود.
مديرمسئول مؤسسه آوای حق بروجرد در پايان خاطرنشان كرد: طبق برنامه آموزشی اين مركز قرآنی در پايان هر دوره آزمون برگزار می‌شود و كسانی كه بتوانند حد نصاب نمره قبولی را كسب كنند می‌توانند در سطوح بالاتر دوره‌ها حضور يابند.
captcha