کد خبر: 2525416
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۳

جشنواره شعر «گلواژه‌های مطهر» برگزيدگان خود را شناخت

گروه ادب: دومين جشنواره شعر «گلواژه‌های مطهر» كه روز گذشته، 8 ارديبهشت به مناسبت شهادت استاد شهيد مرتضی مطهری برگزار شد، با معرفی برگزيدگان در بخش شعر به كار خود پايان داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، برگزيدگان دومين جشنواره شعر «گلواژه‌های مطهر» معرفی شدند كه اسامی آنان به شرح زير است: در بخش كلاسيك اين جشنواره، علی فردوسی از اصفهان به عنوان نفر نخست معرفی شد و محمدحسين ملكيان از همين استان، رتبه دوم را به دست آورد.
عاليه محرابی از يزد و حجت‌الاسلام و المسلمين محمدحسين انصاری‌نژاد نيز به طور مشترك به عنوان نفر سوم بخش كلاسيك اين جشنواره معرفی شدند.
همچنين نفرات تقديری بخش كلاسيك دومين جشنواره شعر گلواژه‌های مطهر كه از آنان تجليل شد، عبارت بودند از: محسن كاويانی از قم، شيما مظهری‌صفات از كرمان، ذبيح‌الله ذبيحی از ولوكش، علی سليمانی از همدان، احمدرضا قديريان از يزد، وحيده افضلی از شهرری، عبدالرضا كوهمال جهرمی از جهرم، غلامرضا سليمانی از تهران، فاطمه ناظری از كرمانشاه، زهرا شعبانی از هنديجان، حسين عبدی از گرگان.
در بخش شعر سپيد و نيمايی اين جشنواره، هيئت داوران هيچ يك از شركت‌كنندگان را سزاوار كسب رتبه نخست ندانست و مهدی نظری‌زاده از اصفهان به عنوان نفر دوم معرفی شد. حميد هنرجو از تهران و بهروز اقبالی‌درخشان نيز به صورت مشترك، رتبه سوم اين بخش را كسب كردند.
همچنين از شاعران، ارمغان بهداروند از انديمشك، ميرحسين خسروی از خمين و سميرا پيرزاد از اردبيل به عنوان نفرات تقديری اين بخش مورد تجليل قرار گرفتند.
captcha