کد خبر: 2525843
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۸

3 هكتار از موقوفات قيدارنبی(ع) در خدابنده آزادسازی می‌شود

گروه اجتماعی: رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان خدابنده از آزاد‌ساز‌ی 3 هكتار از موقوفات بقعه حضرت قيدارنبی‌(ع) این شهرستان خبر داد.

حجت‎الاسلام حسن‌رضا محمدی، رئيس اداره اوقاف و امورخيريه شهرستان خدابنده، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به آزادسازی قريب به 3 هكتار از موقوفات قيدارنبی‌‌(ع) خدابنده، اظهار كرد: تاكنون بخشی از اين عمليات با اعتبار يك ميليارد و دويست ميليون تومان انجام شده است.
وی افزود: برای ادامه اين طرح اعتباری بالغ بر 12 ميليارد تومان نيازمند است كه برای اجرای آن می‎بايست نخست تملك صورت گيرد.
اين مقام مسئول تصريح كرد: طرح آزادسازی با هدف طرح توسعه بقعه حضرت قيدارنبی(ع) انجام می‌شود كه در مرحله نخست بافت‎های فرسوده، آماده‌سازی شده‌اند.
حجت‎الاسلام محمدی، با بيان اين‌كه 387 موقوفه در سطح شهر قيدار موجود است، متذكر شد: موقوفات شامل دو بخش منفعتی و انتفاعی است كه 20 مورد آن اختصاص به بخش منفعتی دارد.
وی گفت: به‌طور قطع با برنامه‌ريزی‌های صورت گرفته شاهد توسعه بقعه قيدارنبی(ع) بوده و در آينده مشكل كمبود مكان برای زائران روبرو نیستیم.
رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان خدابنده در پايان، يادآور شد: طرح توسعه بقعه قيدارنبی(ع) طرح بلندمدتی است كه اجرای آن نيازمند تخصيص اعتبارات لازم است.
captcha