کد خبر: 2525972
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۹

يادواره‌ 24 شهيد روحانی زرند برگزار شد

گروه اجتماعی: يادواره‌ 24 شهيد روحانی شهرستان زرند روز دوشنبه، 9 ارديبهشت‌ماه به همت بسيج طلاب و حوزه‌ علميه‌ فاطميه(س) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، يادواره‌ 24 شهيد روحانی زرند به همت بسيج طلاب و حوزه‌ علميه‌ فاطميه(س) با حضور مسئولان اجرايی و خانواده‌های شهدا، جانبازان و ايثارگران در حوزه‌ علميه‌ اين شهرستان روز دوشنبه، 9 ارديبهشت‌ماه برگزار شد.
محمود زارعی، رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران زرند در اين مراسم به تشريح جايگاه شهدا پرداخت و برگزاری يادواره‌های شهدا را گامی در راستای نهادينه كردن فرهنگ جهاد و شهادت و آشنايی نسل جوان با ايثارگری و جانفشانی رزمندگان دوران دفاع مقدس دانست.
وی با بيان اينكه ما هرچه داريم از بركت خون شهدا است، اظهار كرد: اين خون شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است كه امروز تمام معادلات دشمنان اسلام را بر هم زده و نظام اسلامی ايران را در دنيا سربلند و پيشتاز كرده است.
زارعی با تأكيد بر زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا تصريح كرد: برگزاری يادواره شهدا علاوه بر نهادينه كردن فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه، حافظ ارزش‌های اسلامی و خنثی‌كننده دسيسه‌های دشمنان است.
وی عنوان كرد: شهرستان زرند با 24 شهيد روحانی به نسبت جمعيت آن رتبه‌ اول استان كرمان و رتبه‌ سوم كشور را كسب كرده كه از افتخارات اين شهرستان است.
يادآور می‌شود، شهرستان زرند 666 شهيد، 126 آزاده و بيش از 2 هزار جانباز تقديم انقلاب اسلامی كرده است.
captcha