به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی «oumma»، سه تن از جوانان مسلمان نيويورك در پی انفجارهای اخير بوستون و بالا گرفتن موج اسلامهراسی در اين كشور، نماهنگی ساختند تا افكار غلط و خرافی موجود در زمينه مسلمانان را از بين ببرند.
اين نماهنگ كه «يك مسلمان را ملاقات كن» نام دارد، با هدف معرفی مسلمانان و انتقال پيام صلح و دوستی آنان به ديگران، در يكی از خيابانهای شلوغ شهر نيويورك در آمريكا ساخته شده است.
در اين نماآهنگ جوانان مسلمان با حمل دستنوشتههايی از شهروندان آمريكا كه از 7 تا 77 سال سن دارند، دعوت كردند تا مقابل دوربين بيايند و نظرات قلبی خود را درباره مسلمانان بيان نمايند.
اين نماآهنگ كه از چهارشنبه گذشته روی شبكه يوتيوب قرار گرفته، استقبال زيادی را به همراه داشته و تا به حال بيش از 297 هزار نفر آن را تماشا و از آن استقبال كردهاند.