کد خبر: 2526392
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۴

همايش «فاطمی» در 67 امامزاده مازندران برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مديركل اوقاف و امور خيريه مازندران از برپايی همايش «فاطمی» در 67 آستان امامزاده و بقعه متبركه در شب و روز ولادت حضرت زهرا(س) خبرداد.

حجت‌الاسلام عليزاده، مديركل ‌اوقاف و امور خيريه مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی اداره‌كل اوقاف و امور خيريه با تشريح برنامه‌های اين اداره‌كل به مناسبت ميلاد حضرت فاطمه زهرا(س) از برپايی همايش «فاطمی» با هدف معرفی سيره اين بانوی بزرگوار در بيش از 67 آستان امامزاده و بقعه متبركه در سراسر استان خبر داد و گفت: اين همايش‌ها در شب و روز ولادت حضرت زهرا (س) برگزار می‌شود.
عليزاده با اشاره به چاپ كتابچه ويژه ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) در تيراز ۱۰۰هزار جلد از سوی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خيريه، عنوان كرد: تعداد 10هزار جلد از اين كتابچه نيز در ميان زائران حاضر در آستان امامزادگان و بقاع متبركه مازندران توزيع می‌شود.
وی افزود: در كنار اجرای اين همايش‌ها مراسم سالروز ميلاد حضرت زهرا(س) در قالب‌های مختلف از جمله جشن و سرور، نمايشگاه و ... در امامزادگان مازندران برگزار می‌شود.
captcha