کد خبر: 2526957
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۱

شهيد مطهری يك مبارز در راه خدا بود

حجت‌‌الاسلام حسن تاج‌الدينی، مسئول شجره طيبه صالحين ناحيه مقاومت بسيج سپاه بندرلنگه در جمع دانش‌آموزان گفت: شهيد مطهری يك مبارز در راه خدا بود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه خبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به همت عقيدتی ــ سياسی سپاه بندرلنگه و همزمان با سومين روز از هفته عقيدتی ــ سياسی، نشست بصيرتی به همين مناسبت در دبيرستان پسرانه شهيد بهشتی برگزار شد، مسئول شجره طيبه صالحين ناحيه مقاومت بسيج سپاه بندرلنگه، افزود: يكی از سخت‌ترين جهادها اين است كه در مقابل با هجوم افكار و فرهنگ‌های غلط و انحرافی و درك غلط جمعی از مردم انسانی كه حق را می‌شناسد، بايستد و بخواهد از حق دفاع كند و با بيان، با فكر، با منطق و سلاح زبان و قلم، ذهن‌ها را به سمت آنچه كه درست است هدايت كند.
حجت‌الاسلام تاج‌الدينی افزود: اين، از آن جهادهای بسيار دشوار است و شهيد مطهری، اين جهاد سخت را سال‌های متمادی انجام داد. او انسان بصير، آگاه و در مسائل جامعه به روز بود.
captcha