کد خبر: 2527334
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۲

تربيت فرزندان صالح و همسرداري؛ مهم‌ترين نقش زنان در جامعه اسلامي

گروه اجتماعي: نماينده ولي فقيه در استان مركزي نقش زن در جامعه اسلامی مهم عنوان كرد و گفت: بزرگ‌ترين وظيفه زن در جامعه، همسردار و تربيت فرزند صالح برای جامعه اسلامی است.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، آيت‌الله دری نجف‌آبادی، نماينده ولي فقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك، 11 ارديبهشت‌ماه در جمع سبزپوشان مركز آموزش عمومی مالك اشتر ناجا، گفت: جامعه خوب در گرو استحكام بنيان خانواده است.
وي افزود: ايام سالروز ولادت و شهادت دخت گرامی نبی اكرم(ص) روزهای اسوه است و بايد با تأسی از آن بانوی گرامی راه استان را ادامه داد.
امام جمعه اراك در ادامه نقش زن در جامعه اسلامی مهم عنوان كرد و گفت: بزرگ‌ترين وظيفه زن در جامعه، همسردار و تربيت فرزند صالح برای جامعه اسلامی است.
آيت‌الله دری نجف‌آبادي با انتقاد از نگاه غربي‌ها به زن كه نگاه ابزاری است، اظهار كرد: انسان‌های با فضيلت از دامان زنان با كرامت رشد می‌يابند.
نماينده ولی فقيه در پايان در خصوص مسائل و مشكلات سوريه خطاب به مسلمانان، خاطرنشان كرد: كسانی كه اسم مسلمان را يدك می‌كشند نبايد در برابر مشكلات ديگر مسلمانان بی‌تفاوت باشند.
captcha