کد خبر: 2527340
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰

زنان ايثارگر با شور فاطمی در انتخابات حضور به هم رسانند

گروه اجتماعی: زنان ايثارگر ايران اسلامی دوشادوش مردان با شور و نشاط فاطمی در انتخابات خرداد ماه سال جاری حضور بهم رسانند و در خلق حماسه سياسی برای ضربه زدن به بيگانگان با قدرت و صلابت وارد شوند.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، سرهنگ سيدعطاءالله ميركمالی، فرمانده سپاه ناحيه مقاومت بسيج اراك، 12 ارديبهشت‌ماه در همايشی كه به مناسبت فرخنده سالروز ميلاد حضرت فاطمه(س) و امام (ره) در مجتمع ستارگان اراك برگزار شد، ضمن تبريك اين روز مبارك و فرخنده به مادران و زنان فداكار ايران اسلامی، گفت: مهم‌ترين شاخصه و وژگی حضرت زهرای مرضيه(س) ولايتمدار بودن ايشان است؛ چراكه ايشان در عمر كوتاه خويش اين مهم را به نحو احسن در مورد پدر و همسر ارجمندشان انجام دادند.
وی با اشاره به اينكه حضرت زهرا(س) در اطاعت از ولی امر خود هيچگونه كوتاهی و غفلتی را مرتكب نشدند، اضافه كرد: مساعدت مولا علی(ع) در ترويج دين مبين اسلام بدانجا رسيد كه كفار تصميم به شهادت ايشان گرفتند.
ميركمالی تأكيد كرد: بانوان ايران اسلامی با تأسی از اين بانوی بزرگ اسلام ولايت‌مداری و تبعيت محض از ولی امر مسلمين را سرلوحه كار خود قرار دهند و به دشمنان و بيگانگان بار ديگر ثابت كنند كه هيچگاه از فرمايشات رهبر فرزانه انقلاب تخطی نخواهند كرد.
وی در ادامه سخنان خود به خلق حماسه سياسی و اقتصادی كه از اهداف مهم رهبری در سال‌جاری است، اشاره كرد و افزود: زنان ايثارگر ايران اسلامی دوشادوش مردان با شور و نشاط فاطمی در انتخابات خردادماه امسال حضور به هم رسانند و در خلق حماسه سياسی برای ضربه زدن به بيگانگان با قدرت و صلابت وارد شوند.
ميركمالی همچنين خلق حماسه را منوط به جنگ و نزاع دانست و اذعان كرد: زمانی كه نزاع و تهاجم دشمنان عليه ايران اسلامی به اوج خود می‌رسد؛ قطعاً با تدابيری حكيمانه كه توسط مقام معظم رهبری مدون می‌شود می‌توان خالق حماسه شگفت‌انگيز مانند حماسه دفاع مقدس بود.
اين مقام مسئول با تأكيد بر اينكه با بهره‌مندی از آموزه‌های دينی و استفاده از منويات رهبری می‌‌توانيم به اهداف ايشان جامع عمل بپوشانيم، گفت: آنچه از زبان رهبری به‌عنوان منويات بيان می‌شود بايد با جان پذيرا باشيم و تا سرحد نثار جان از اين فرمايشات پاسداری كنيم.
فرمانده سپاه ناحيه مقاومت بسيج اراك در پايان، خاطرنشان كرد: اميد است با حضور حداكثری در انتخابات 24 خردادماه بار ديگر برگ زرينی از حماسه به اسناد روشن زنان ايرانی اضافه و به اثبات رسد.
يادآور می‌شود؛ در اين مراسم عليرضا احمدی، قاری بين‌المللی به تلاوت آياتی چند از قرآن كريم پرداخت و در پايان نيز از مادران شهيدان احمد داوود‌آبادی، رحمان نظيری فيجانی و زهره سرمد كارآفرين نمونه تجليل به عمل آمد.
captcha