کد خبر: 2527545
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۳

ما سربازانی برای كشور و امام خامنه‌ای در خلق حماسه سياسی انتخابات هستيم

شهردار شهرضا طی سخنانی اعلام كرد: ما با حضور در انتخابات رياست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، حماسه‌ای همچون حماسه عاشورا و تاسوعا ايجاد خواهيم كرد و سربازانی برای كشور و امام خامنه‌ای در خلق حماسه سياسی انتخابات هستيم.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، شهريار خان‌احمدی، شهردار شهرضا طی سخنانی با اشاره به برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اظهار كرد: شهرداری خود صاحب خانه است و در اين انتخابات وظيفه سنگين‌تری بر دوش دارد و بر همين اساس بايد با برگزاری يك انتخابات پرشكوه، بار ديگر صلابت و ايستادگی مردم كشورمان را در برابر ديد‌گان جهانيان به منصه ظهور برسانيم و تلاش‌های دشمنان قسم‌خورده را كه با هر دستاويزی درصدد ضعيف جلوه دادن حضور مردم در صحنه انتخابات هستند، ناكام گذاريم.
وی در ادامه با بيان اينكه ما با حضور در انتخابات رياست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، حماسه‌ای همچون حماسه عاشورا و تاسوعا ايجاد خواهيم كرد و سربازانی برای كشور و امام خامنه‌ای در خلق حماسه سياسی انتخابات هستيم، تأكيد كرد: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا از بارزترين مصاديق مشاركت مردم در اداره امور كشور است.
شهردار شهرضا در بخش ديگری از سخنان خود با تشريح اهميت مشاركت بخش خصوصی در پروژه‌های شهری شهرضا گفت: بكارگيری ظرفيت‌های بخش خصوصی در پروژه‌های شهری به عنوان يكی از مهمترين راهكارهای پيشرفت و آبادانی جامعه مطرح است و اين فرهنگ متعالی بايد در شهرضا نهادينه شود.
خان‌احمدی در ادامه خاطرنشان كرد: شهرداری شهرضا از ابتدای سال 90 با اجرای طرح‌های مطالعاتی مختلف و نيازسنجی در حوزه‌های شهری، نسبت به تعريف 70 پروژه با محوريت واگذاری به بخش خصوصی در عرصه‌های مختلف اقدام كرده است كه البته برخی از اين موارد در مرحله اجرايی قرار گرفته است.
شهردار شهرضا با اشاره به اينكه براساس ارزيابی‌های انجام گرفته در شهرداری‌هايی كه برای جذب بخش خصوصی در طرح‌های مختلف اقدام كرده‌اند، نتايج سازند‌ه‌ای ايجاد شده است، افزود: در نشستی كه سال گذشته در جريان نخستين نمايشگاه دستاوردهای شهرداری‌های كشور با شهرضايی‌های مقيم تهران داشتيم، زمينه ورود بخش خصوصی به مرحله اجرايی طرح‌های شهری ايجاد شد و تاكنون نتايج ارزنده‌ای به همراه داشته است.
خان‌‌احمدی از واگذاری ناوگان اتوبوسرانی درون‌شهری شهرضا به بخش خصوصی خبر داد و گفت: در آينده نزديك 22 دستگاه اتوبوس از مجموع 60 دستكاه اتوبوس شهر شهرضا به بخش خصوصی واگذار می‌شود كه زمينه حل مشكلات اين مجموعه را مهيا می‌كند.
captcha