کد خبر: 2528383
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۲

آغاز كلاس‌‌های آموزش قرآن در مؤسسه پيروان آل‌ياسين اروميه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌‌های آموزش قرآن در مؤسسه پيروان آل‌ياسين اروميه آغاز شده است و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد.

زيبا پورنعيم، مديرمسئول مؤسسه پيروان آل‌ياسين اروميه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت:سه كلاس‌‌های آموزش تخصصی وقف و ابتدا از نيمه دوم فروردين‌ماه در مؤسسه پيروان آل‌ياسين اروميه آغاز شده است و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد.
وی در ادامه با اشاره به تعداد شركت‌كنندگان بيان كرد: ثبت نام شدگان در اين دوره‌ها 70 نفر هستند كه با حضور مجيد عياری آموزه‌های اين رشته را فراخواهند گرفت.
پورنعيم تصريح كرد: از ديگر كلاس‌های اين مركز قرآنی می‌توان به صوت و لحن قرآن اشاره كرد كه با حضور مربيانی همچون رقيه ميرزايی و سميه احمديان يك جلسه آموزشی در هفته در مكان اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.
مديرمسئول مؤسسه پيروان آل‌ياسين اروميه در پايان خاطرنشان كرد: طبق برنامه آموزشی اين مركز در پايان هر دوره آزمون برگزار می‌شود و كسانی كه بتوانند حد نصاب نمره قبولی را كسب كنند می‌توانند در سطوح بالاتر دوره‌ها حضور يابند.
captcha