کد خبر: 2528798
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۳

هدف وهابيون از توهین به صحابه پيامبر(ص) ايجاد جنگ مذهبی بين شيعه و سنی است

گروه سياسی: امام جمعه ساوه هدف وهابيون را از نبش قبر حجربن عدی توهين به مقدسات دين اسلام دانست و بيان كرد: وهابيون با اقدام اخير خود و توهين به بزرگان دين خدا به‌دنبال مقابله با شيعيان و ايجاد جنگی مذهبی بين شيعه و سنی هستند.

حجت‌الاسلام سيدحسين تقوی، امام جمعه ساوه در راستای بی‌حرمتی وهابيون به قبر حجربن ‌عدی صحابه پيامبر(ص) در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه‌ مركزی، اين عمل قبيحانه تروريست‌های معاند وهابی را محكوم كرد و گفت: وهابيون انسان‌های قصی‌القلبی هستند كه نوكر بی‌جيره و مواجب دولت‌هاي بيگانه بوده و در بين مسلمانان و شيعيان نيز از هيچ جايی برخوردار نيستند.
وی هدف وهابيون را از نبش قبر حجربن عدی توهين و ضربه‌زدن به مقدسات دين مبين اسلام دانست و بيان كرد: وهابيون با اقدام اخير خود و توهين به بزرگان دين خدا، ياران پيامبر(ص) و حضرت اميرالمومنين(ع) به‌دنبال مقابله با شيعيان و ايجاد جنگی مذهبی بين شيعه و سنی هستند.
حجت‌الاسلام تقوی اظهار كرد: توهين به قبر صحابه رسول اكرم(ص) فتنه‌ای است قديمی و در زمانی نه چندان دور ما شاهد بوديم كه دولت‌هاي بيگانه غرب چون از بيداری اسلامی و انقلاب‌های شيعيان به تنگ آمده بود دست به توهين به مقدسات اسلام و دين الهی زدند كه اين عملشان خشم مسلمانان و شيعيان را برانگيخت و بی‌پاسخ نماند.
امام جمعه ساوه ادامه داد: وهابيون نيز انسان‌های جاهلی هستند كه به پيروی از دولت‌های غربی با نبش قبر حضرت حجر بن عدی به‌دنبال ايجاد فتنه و آشوبی ديگر برآمدند؛ ليكن بايد بدانند كه ملت مسلمان و علمای شيعه همچون گذشته ساكت نمانده و قطعاً پاسخ محكمی به اين اقدام قبيحانه تروريست‌های وهابی خواهند داد.
وی اظهار كرد: امروز شيعيان و علمای دين اسلام بايد ماهيت وهابی و سلفی‌هايی كه از انجام اعمال سفاكانه‌ای چون كشتار مردم بی‌پناه خاورميانه و اقصی نقاط عالم هيچ ابايی ندارند افشا كرده و به مقابله‌ای جدی با آنان برخيزند تا درس عبرتی برای كسانی كه خيال‌های خامی عليه شيعيان و مسلمانان در سر می‌پرورانند باشد.
حجت‌الاسلام تقوی تصريح كرد: حجر بن عدی و جعفر طيار از ياران با وفای حضرت علی(ع) و صحابه پيامبر(ص) بودند كه در مقابل معاويه و سپاه روم ايستادگی كردند و الگويی برای شيعيان شدند و امروز ما شاهد ايستادگی ملت شيعه در مقابل وهابيت هستيم و تروريست‌های وهابی نيز با اين عمل خود به نوعی خواستند تا مقابله به مثل كرده و در مقابل قدرت و عظمت تشيع بايستند.
امام جمعه ساوه در پايان رسالت علمای اسلام و امت اسلامی را در مقابل با اين اقدام خطير و مهم خواند و تصريح كرد: امت اسلامی و به‌ويژه علمای شيعه بايد يكپارچه در مقابل اين جنايات ايستادگی كرده و با اعلام انزجار خود اين اقدامات را محكوم كنند.
captcha