کد خبر: 2529069
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴

هتک حرمت صحابی پيامبر(ص) نشانه خصومت اسكتبار با اسلام است

گروه سياسی: معاون تبليغی حوزه علميه امام صادق(ع) نقده هتک حرمت صحابی پيامبر(ص) را نشانه خصومت اسكتبار جهانی با اسلام دانست و گفت: با اين كار می‌خواهند شعائر دينی مسلمانان را از بين ببرند.

حجت‌الاسلام رضا جعفری، معاون تبليغی حوزه علميه امام صادق(ع) نقده در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، گفت: بی‌حرمتی به صحابه پيامبر(ص) از سوی استكبار جهانی ايجاد شده و اهانت به قبور صحابه رسول‌الله(ص) توطئه جديد استكبار جهانی و حاميان آن برای ايجاد اختلاف بين مسلمانان عالم است.
وی افزود: اقدام توهين‌آ‌ميز وهابيت نشان از اوج كينه آن‌ها به اهل بيت(ع) بوده و آن‌ها مخالف زيارت قبور صحابه و اعتقادی به شفاعت ندارند و می‌خواهند با اين كار به مسلمانان ضربه روحی و روانی وارد كنند و اهداف خود را در اين زمينه پياده كنند.
حجت‌الاسلام جعفری در ادامه ابراز كرد: هدف اصلی اين گروه تروريست تحت سلطه آمريكا، ايجاد تفرقه بين مسلمانان است و امت اسلامی و به‌ويژه علمای شيعه بايد يكپارچه در مقابل اين جنايات ايستادگی كرده و اين اقدامات را محكوم كنند.
معاون تبليغی حوزه علميه امام صادق(ع) نقده عنوان کرد: در واقع اين گروه تروريست از حمايت‌های مالی آمريكا و اسرائيل بيشتر بهره‌مند شده تا برنامه‌های شوم و پليد آن‌ها را پياده كنند و حتی اگر دستشان برسد به ساحت گرامی پيامبر بزرگوار اسلام(ص) نيز بی‌حرمتی می‌كنند كه مسلمانان در مقابل آنها ايستادگی كرده و به آن‌ها اجازه اين كار را نخواهد داد.
captcha