رشيد رضاپور، رئيس اداره تحقيق ادارهکل اوقاف و امور خیریه مازندران در گفتوگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی ادارهکل اوقاف و امور خیریه، با اشاره به مطلب فوق، گفت: سامانه جامع موقوفات و بقاع متبركه از افتخارات بزرگ سازمان اوقاف و امورخيريه است كه از سال گذشته آغاز به كار كرده و تمامی اطلاعات و محاسبات و روند مالی موقوفات و بقاع از اين سامانه انجام میشود.
وی افزود: در سال جديد تعداد 12هزار سند هزينه مربوط به عوايد موقوفات و بقاع متبركه طبق نيات واقفين خيرانديش و دستورالعملهای سازمان زير نظر نماينده ولی فقيه و رئيس سازمان اوقاف و امورخيريه كه در سطح ادارات، بقاع متبركه و سطح جامعه برای امورات فرهنگی، اجتماعی و ... هزينه شد، در سامانه جامع اسكن شده است.
رضاپور اظهار كرد: 10هزار و 570 سند از اين اسناد توسط اداره تحقيق بررسی و مورد تائيد قرار گفت و اين امر بصورت روزانه ادامه دارد تا تمام اسناد هزينه در سامانه ثبت و تائيد گردد.
وی با اشاره به ارزش ریالی این اسناد، افزود: ارزش اين تعداد اسناد هزينه قريب به 54 ميليارد ريال بوده است.