کد خبر: 2530418
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۱

رونمايی از كتاب‌های «تدبر در جزء 29 قرآن» و «تدبر در سيره تمدن‌ساز اهل بيت(ع)»

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: در راستای برگزاری گردهمايی 230 استاد قرآن مشهد در سالن اجتماعات مؤسسه تدبر در قرآن و سيره مشهد، كتاب‌های «تدبر در جزء 29 قرآن» و «تدبر در سيره تمدن‌ساز اهل بيت(ع)» توسط حجت‌الاسلام والمسلمين الهی‌زاده، پژوهشگر قرآنی رونمايی می‌شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمين مهدی مقامی، مديرعامل مؤسسه تدبر در قرآن و سيره در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با بيان اين مطلب كه رونمايی از كتاب‌های «تدبر در جزء 29 قرآن» و «تدبر در سيره تمدن‌ساز اهل بيت(ع)» در گردهمايی 230 استاد قرآن مشهد انجام می‌شود، گفت: مايش تجليل از اساتيد قرآن طی روز پنجشنبه 19 ارديبهشت‌ماه جاری با حضور 230 استاد قرآن مؤسسه تدبر در قرآن و سيره برگزار می‌شود.
اين فعال قرآنی در ادامه از جمله برنامه‌های اجرايی اين مراسم را قرائت قرآن، سخنرانی، اهدای جوايز به اساتيد منتخب قرآن مؤسسه تدبر در قرآن و سيره مشهد و همچنين رونمايی از كتاب‌های تدبر در قرآن و سيره نام برد.
وی ضمن بيان مطلب فوق به حضور مسئولان قرآنی استان خراسان رضوی در مراسم فوق‌الذكر اشاره و تصريح كرد: در نظر گرفته شده است تا از مسئولان قرآنی سازمان تبليغات اسلامی، اداره اوقاف و امور خيريه و همچنين وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی عوت به عمل آيد.
اين پژوهشگر قرآنی در ادامه به رونمايی از كتاب‌های «تدبر در جزء 29 قرآن» و «تدبر در سيره تمدن‌ساز اهل بيت(ع)» توسط حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسين الهی‌زاده، پژوهشگر و مؤلف قرآنی در گردهمايی 230 استاد قرآن مشهد اشاره كرد.
حجت‌الاسلام مقامی ساعات برگزاری مراسم فوق‌الذكر را 16:30 الی 18 نام برد و افزود: همچنين در نظر داريم تا به تمامی شركت‌كنندگان از كتاب‌های رونمايی شده به‌ صورت رايگان اعطا كنيم و در حاشيه برگزاری مراسم اهدای جوايز به اساتيد قرآن مؤسسه تدبر در قرآن و سيره مشهد نيز نمايشگاه جانبی محصولات تدبر در قرآن را برگزار كنيم.
captcha