به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، در تجمع اعتراضی دانشجويان دانشگاه پيام نور بندرعباس به اقدام توهينآميز وهابيون يكی از دانشجويان در ابتدای قرائت بيانيه بسيج دانشجويی این دانشگاه با قرائت آيه 28 سوره فتح «هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ شَهِيدًا» عنوان كرد: يك بار ديگر دستان گناه آلود دشمنان، با اهانت به حجر بن عدی كه از پاكترين صحابه رسول گرامی(ص) بود، حرمت اسلام و پيامبر اعظم(ص) را خدشهدار كرد و قبر مطهر ايشان را شكافته و به پيكر پاك ايشان بیحرمتی كرد. اين جنايت، حلقه ديگری از زنجيره اهانت به دين اسلام و پيامبر اعظم(ص) است.
دستانی كه اين جنايت را مرتكب شدند، همان دستانی هستند كه جنايت اهانت به قرآن كريم و پيامبر اسلام(ص) و همسران و اهل بيت مطهر ايشان و صحابه بزرگوارشان را در سلسله جنايت خود ثبت كردهاند.
اين جنايت با كتاب «آيات شيطانی» و اهانت سلمان رشدی به دين اسلام آغاز و با كاريكاتورهای موهن به پيامبر اسلام(ص) ادامه يافت. پس از آن فاجعه قرآنسوزی و سپس تخريب قبور امامين عسكريين(ع) در سامرا كه از فرزندان رسول خدا(ص) بودند رخ داد و چندی بعد قبور صالحان و علمای امت حضرت محمد(ص) و اوليای مقرب خداوند در مناطق مختلف بلاد اسلام مورد تخريب و هتك حرمت قرار گرفت تا اينكه به اين جنايت بزرگ منتهی شد، به طوری كه تاريخ تاكنون همانند اين جنايت شرمآور را شاهد نبوده است.
اين جنايت چهره اين مجرمان را فاش ساخت و نشان داد كه اينان نسبتی با اسلام و امت اسلامی ندارند، اينان دستپرورده صهيونيستها و دستگاههای اطلاعاتی آمريكا هستند.
دانشجويان، كارمندان، اساتيد و بسيجيان دانشگاه پيام نور بندرعباس اين جنايت بزرگ را به شدت محكوم میكنند و ضمن عرض تسليت به پيشگاه حضرت بقيةالله(عج) و رهبر معظم جهان اسلام امام خامنهای با تأسی و دلدادگی به امام خود و گوش جان سپاری به فرماندهی كل قوا، آمادگی خود را برای هر گونه اقدامی عليه سردمداران كفر و ضلالت اعلام میکنیم.