کد خبر: 2530940
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۷

كلاس‌های حفظ و مفاهيم قرآن كريم در خانه قرآن روستای جنت‌آباد درحال برگزاری است

كلاس‌های حفظ و مفاهيم قرآن كريم به همت اداره تبليغات اسلامی قنوات و همكاری خانه قرآن روستای جنت‌آباد درحال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسين سجادی‌تبار، رئيس اداره تبليغات اسلامی قنوات اظهار كرد: اين كلاس‌ها كه شامل حفظ و مفاهيم جزء اول قرآن كريم است از اول ارديبهشت‌ماه آغاز و تا پايان تيرماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
وی افزود: اين دوره در روزهای سه‌شنبه و پنجشنبه از ساعت 10 تا 13 هر هفته برگزار می‌شود و در پايان اين دوره از كلاس‌ها به نفرات برگزيده هدايايی از سوی اداره تبليغات اسلامی اعطا خواهد شد.
حجت‌الاسلام سجادی‌تبار در پايان يادآور شد: هدف از برگزاری اين كلاس‌ها تشويق و ترغيب عموم مردم، برای پرداختن به امر حفظ آيات كريمه الهی، به عنوان يك ارزش اسلامی و ارائه الگوی مناسب و مجرب آموزشی برای تربيت حافظان قرآن‌ كريم است.
captcha