به گزارش روابط عمومی اداره كل تبليغات اسلامی همدان، حجت الاسلام داود عباسی در گفتگويی از تشكيل بانك اطلاعاتی مديران و مربيان قرآنی شهرستان به منظور قابل دسترس بودن سوابق مديران و مربيان قرآنی شهرستان خبر داد و گفت: اقدامات اوليه اين بانك اطلاعاتی در دست تهيه و اقدام بوده و از سرفصل های مهم كاری كانون قرآن ملاير است.
وی اظهار داشت: مؤسسات قرآنی ملاير دارای مربيان زبده و برتر است كه با تهيه بانك اطلاعاتی رايانه ای از آنان، دسترسی بهتر و سريعتر به سوابق آنان برای ارائه به نهادها و ادارات سهولت پيدا خواهد كرد.
عباسی اظهار داشت: سركشی و ارزيابی مستمر از مؤسسات و خانههای قرآنی در طول سال انجام خواهد شد تا در سوابق فعاليت های آنان درج شود.
رييس اداره تبليغات اسلامی ملاير بيان كرد: مربيان و مديران قرآنی شهرستان ملاير با كمترين هزينه بيشترين خدمات را به قرآن آموزان ارائه می دهند.
حجت الاسلام داود عباسی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با نام "حماسه سياسی و حماسه اقتصادی" افزود: برنامه های اين مجموعه نيز در راستای شعار مقام معظم رهبری خواهد بود.
http://ido.ir/n.aspx?n=13920221030