کد خبر: 2532104
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹

برگزاری مسابقه تدوين متن سياسی و دينی در پرديس حضرت فاطمه الزهرا(س) خوزستان

گروه سياسی: كانون سياسی پرديس حضرت فاطمه الزهرا(س) خوزستان در پاسخ به ندای مقام معظم رهبری در محكوميت حادثه تخريب قبر حجر بن عدی مسابقه نوشتن متن سياسی و دينی برگزار كرده است.

مينا وردی، رئيس مركز تربيت معلم حضرت فاطمه‌ زهرا(س) خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، عنوان كرد: كانون سياسی پرديس حضرت فاطمه الزهرا(س) خوزستان مسابقه نوشتن متن سياسی و دينی در پاسخ به ندای مقام معظم رهبری در محكوميت و جلوگيری از فتنه‌گران و متحجران و بر اساس فرمايشات ارزشمند ايشان درخصوص حادثه تخريب قبر حجربن عدی را برگزار کرده است.
وی ادامه داد: فراخوان حضور در اين مسابقه از چهارشنبه، 18 ارديبهشت‌ماه در پرديس حضرت فاطمه زهرا(س) خوزستان منتشر شد و پس از آن از سوی اداره‌كل آموزش و پرورش استان برای حضور ساير فرهنگيان استان در نواحی انتشار يافت.
وردی با بيان اينكه پايان وقت اداری امروز يكشنبه، 22 ارديبهشت‌‌ماه آخرين مهلت ارسال متن‌هاست، گفت: تاكنون بيش از 50 متن سياسی و دينی از سوی فرهنگيان و دانشجويان پرديس به دبيرخانه رسيده است كه كار داوری و انتخاب متون برتر از فردا آغاز خواهد شد.
رئيس مركز تربيت معلم حضرت فاطمه زهرا(س) تصريح كرد: اين مسابقه به‌عنوان اولين گام در اعتراض به اقدام وهابيت در هتک حرمت مضجع شريف حجربن عدی و در راستای فرمايش مقام معظم رهبری مبنی بر اينكه در مواجه با اينگونه اقدامات و هتك حرمت‌ها نبايد مقطعی عمل كرد بلكه لازم است برخوردها مستمر باشد، از سوی كانون سياسی پرديس حضرت فاطمه زهرا(س) خوزستان انجام گرفته است.
در فراخوان اين مسابقه آمده است مقام معظم رهبری فرمودند: حادثه تخريب قبر صحابی جليل‌القدر حجر بن عدی، اهانت به يك صحابی كه از بزرگان اصحاب پيغمبر(ص) است و از حواريين اميرالمؤمنين(ع) و شهيد در راه خدا است، قبر او را بعد از هزار و چهارصد سال بشكافند، جسد مطهر او را بيرون بياورند و مورد اهانت قرار دهند، يك حادثه بسيار تلخ و غم‌انگيزی است. اين از آن قضايايی نيست كه دو روز، سه روز، پنج روز، يك هفته يك سر و صدايی در دنيا درست كند، بعد رها شود. بايد جلوی اين فتنه‌ها را بگيرند، چه از طرق سياسی، چه از طرق فتواهای دينی، چه از طرق مقاله‌های روشنگر نويسندگان و روشنفكران و نخبگان فكری و سياسی در دنيا.
یادآور می‌شود، فرهنگيان تا پايان وقت اداری امروز فرصت دارند.
captcha