به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) شعبه سيستان و بلوچستان، مردم دارالولايه سيستان 22 اردیبهشتماه در تجمعی اعتراضآميز، هتك حرمت صحابه پيامبر(ص) را محکوم کردند.
مردم دار الولايه سيستان در هتک حرمت صحابه پيامبر(ص) با حضور جمع كثيری از فرهنگيان، دانشگاهيان، طلاب و روحانيان، كارگران، كارمندان، جوانان و بانوان تجمع كردند.
مولوی درواخ، امام جمعه اهل سنت كهک زابل با بيان آيات قرآن به جايگاه و مجازات مشركان و كفار و لزوم توجه مسلمانان به وحدت و پرهيز از تفرقه خواستار برخورد مجامع جهانی با اين اقدامات شد.
حجتالاسلام خدری، امام جمعه زهک نيز با بيان ابعاد شخصيتی حجر ابن عدی از صحابه پيامبر(ص) بهويژه سلحشوری، زهد، تقوا و منش ايشان به لزوم وحدت اسلامی و عدم سكوت در برابر اين اهانتها و حفظ حرمت و شأن مقدسات اسلامی توسط مسلمانان تأكيد كرد.
بنا بر این گزارش، در اين تجمع ندای الله اكبر، لااله الا الله، مرگ بر اسرائيل و آمريكا و ياايها المسلمين اتحدو اتحدو طنينانداز شد. در پايان قطعنامهای از طرف جبهه فرهنگی مردمی سيستان قرائت شد كه در آن بر لزوم هوشياری و بصيرت مسلمانان، حفظ وحدت و مقابله با اهانتكنندگان مقدسات مسلمانان تأكيد شد.