کد خبر: 2532568
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰

كوتاهی والدين، موجب كاهش انگيزه فرزندان در انجام فرايض دينی می‌شود

گروه اجتماعی: امام‌جمعه صومعه‌سرا با توصيه اقامه نمازهای اول وقت به دانش‌آموزان تاكيد كرد: پدران و مادران در اين راستا بايد دقت لازم را بعمل آورند و اگر والدين در اين زمينه كوتاهی كنند فرزندان نيز انگيزه خود در برپايی فرايض دينی را فراموش خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، آيين جشن تكليف 700 نفر از دختران دانش‌آموز صومعه‌سرا روز گذشته، 22ارديبهشت‌ماه از سوی اداره آموزش و پرورش در مصلی نمازجمعه اين شهرستان برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمين اسماعيل صديقی، امام‌جمعه صومعه‌سرا در اين مراسم گفت: خداوند برای برقراری ارتباط با بندگانش قرآن را برای ما نازل كرده و فرموده اگر بندگان من اين دستورات را انجام دهند بندگان خوب من خواهند بود.
وی با توصيه اقامه نمازهای اول وقت به دانش‌آموزان تاكيد كرد: پدران و مادران در اين راستا بايد دقت لازم را بعمل آورند و اگر والدين در اين زمينه كوتاهی كنند فرزندان نيز انگيزه خود در برپايی فرايض دينی را فراموش خواهند كرد.
حسن پير اوليا، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش صومعه‌سرا نيز در اين آيين با تبريك به دانش‌آموزان كه نماد پاكی و صداقت هستند، اظهار كرد: كسانی كه به سن تكليف رسيده‌اند مكلف به انجام واجبات خود هستند.
وی در ادامه افزود: پا گذاشتن به سن تكليف اولين گام ارتباط با پرودگار محسوب می‌شود كه لازم است برای اين امر مهم دنبال يك واسطه و رابط باشيم كه اين همان مرجع تقليد است.
پير اوليا با اشاره به نقش مادران در تربيت فرزندان اضافه كرد: امروز در جامعه‌ای زندگی می‌كنيم كه مسير رشد و تعالی و دستيابی به منابع جهت رسيدن به موفقيت مهياست و از اين رو بايد مراقب فرزندان ما در مسير رشد و تربيت باشيم كه از مسير درست گمراه نشوند.
يادآوری می‌شود، همچنين در پايان اين آيين دانش‌آموزان دو ركعت نماز شكر به امامت امام‌جمعه صومعه‌سرا بجا آوردند.
captcha