کد خبر: 2533194
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۴

حماسه حركتی جهاد گونه است/ انتخاب با درایت شعار سال نقشه دشمنان را خنثی کرد

گروه سياسی: مسئول سازمان بسيج جامعه عشاير كشور اظهار کرد: دشمنان ایران در تلاش هستند با تشديد تحريم ها و فشارها، مردم را به مسائل اقتصادی سرگرم كرده و مانع حضور آنان انتخابات شوند اما نقشه شوم آنان به واسطه درايت رهبر انقلاب با نامگذاری سال خنثی شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، مهدی جمشيدی، مسئول سازمان بسيج جامعه عشاير كشور 23 ارديبهشت‌ماه در جمع بسيجيان و مربيان حلقه صالحين سپاه ناحيه شهرستان شهركرد، يكی از ويژگی های بارز بسيجيان را موقعيت شناسی و عمل به تكليف عنوان كرد و افزود: بسيجی هرگز زمان و مكان برايش معنا و مفهوم ندارد و در هر برهه از زمان كه احساس تكليف و وظيفه كند وارد صحنه خواهد شد؛ چراكه عمل به تكليف برايش از هر چيز مهم تر است.
وی با اشاره به نام‌گذاری امسال به نام «حماسه اقتصادی، حماسه سياسی» از سوی مقام معظم رهبری، تصريح كرد: شعار سال يك راهبرد و مسير مشخصی را به ما نشان می دهد كه بايد در اين مسير در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی به جد تلاش كرد.
جمشيدی حماسه در معنای فارسی را يك حركت جهاد گونه عنوان و خاطرنشان كرد: حماسه آفرينی، خاطرات دفاع مقدس و روحيه های جهادی، غيرت مردی، شجاعت، شهادت طلبی، از خود گذشتگی، مبارزه با موانع و مشكلات و رشادت مردی جوانان اين مرز و بوم را در ذهن ها زنده می كند.
وی حضور گسترده در انتخابات و انتخاب فرد اصلح را مظهر حماسه سياسی و اقتصادی دانست و افزود: همه ما در برابر يك آزمون مهم و سرنوشت ساز قرار گرفته ايم كه می طلبد نه تنها با حضور پرشور در عرصه انتخابات يك حماسه سياسی را رقم بزنيم بلكه بايد با انتخاب فرد اصلح در عرصه حماسه اقتصادی نيز سربلند باشيم.
جمشيدی با بيان اينكه نامگذاری شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری نشان دهنده درايت و بصيرت بالای ايشان بر مسائل كشور بوده است، خاطرنشان كرد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی در تلاش هستند با تشديد تحريم ها و فشارها، مردم را به مسائل اقتصادی سرگرم كرده و مانع حضور آنان در پای صندوق های رای شوند اما رهبر انقلاب نقشه شوم دشمنان را به واسطه درايت و بصيرت خود شناخت و با نامگذاری سال نقش آنان را نقش بر آب كرد.
وی سال 92 را سالی سرنوشت ساز برای نظام و كشور دانست و با بيان اينكه ملت ايران اوج دشمنی های دشمنان را پيش رو دارد، تصريح كرد: دشمن همواره خود را با تمام امكانات و تجهيزات برای يك جنگ تمام عيار در عرصه سياسی و اقتصادی با ملت آماده كرده است.
جمشيدی با اشاره به اينكه دشمن سياست و اقتصاد كشور را مورد هدف قرار داده است، تصريح كرد: فشار و تحريم های اقتصادی و همچنين غبار آلود و آشفته نشان دادن اوضاع سياسی كشور از برنامه های اصلی دشمنان در راستای ضربه زدن به آرمان ها و ارزش های والای اين نظام مقدس است.
وی با بيان اينكه جمهوری اسلامی ايران اكنون بيش از گذشته در اوج عزت و اقتدار قرار دارد، خاطر نشان كرد: پيروی و عمل به منويات مقام معظم رهبری تنها راه ادامه عزت و اقتدار نظام خواهد بود بنابراين بسيجيان بايد در طی اين مسير جزو پيشكامان اين عرصه باشند.
به گفته وی، دشمن از همان روز های اول انقلاب تلاش كرد ايران را به يك كشور منزوی تبديل كند اما به فضل الهی بعد 34 سال صدای ملت ايران و ندای حق طلبی و اسلام خواهی او به گوش جهانيان رسيد وبيداری اسلامی در كشورهای مسلمان به راه افتاد.
جمشيدی ادامه داد: حتی ايران با وجود تحريم ها و فشارهای اقتصادی توانسته است در عرصه های علمی و فناوری به جايگاه بالايی در جهان برسد و جزء ده كشور برتر از لحاظ علم قرار گيرد.
وی همچنين با اشاره به مشكلات كنونی كشور سوريه، منشأ تمام درگيری ها در اين كشور را از سوی استكبار جهانی يعنی آمريكا و اسرائيل دانست و تصريح كرد: غرب به پشتوانه كشورهای عربی قصد دارد سوريه را كه محور مقاومت و اولين خاكريز محكم نظامی جمهوری اسلامی ايران است را از بين ببرند اما پس از دوسال و نيم فتنه انگيزی نتوانست به اين نقشه شوم خود برسد.
جمشيدی تنها راه حل خروج سوريه از بحران را اعمال نظر كشور ايران عنوان كرد و گفت: اعتراف همگان نيز مبنی بر اين راه حل قرار گرفته است.
وی با اشاره به اينكه دشمن قصد داشت با اعمال فشار و تحريف ها شكننده در سال 90 و 91 مردم را در مقابل نظام قرار دهد خاطرنشان كرد: 34 سال است كه ازعمر با بركت اين نظام و انقلاب می گذرد اما دشمنان هنوز ملت و مردم ايران را نشناخته اند و در غفلت و جهالت بسر می برند.
مسئول سازمان بسيج جامعه عشاير كشور سازش و مذاكره با آمريكا را يك خيانت بزرگ عنوان كرد و تصريح كرد: نامزدهايی كه در عرصه انتخابات از روی نادانی و بی بصيرتی حرف مذاكره و سازش با آمريكارا بر زبان می آورند بدانند كه در غفلت و جهل كامل به سر می برند.
مسئول سازمان بسيج جامعه عشاير كشور در پايان بر حضور حداكثری بسيجيان به ويژه جامعه عشاير در عرصه اتخابات تاكيد كرد و افزود: دشمنان به خيال خام خود فكر كرده با تحميل فشار و تحريم می تواند مردم را در برار نظام قرار بدهد اما ملت ما در طول اين 34 سال نشان داده كه در حفظ ارزش ها و آرمان های انقلاب ذره ای عقب نشينی نخواهد كرد.
captcha