کد خبر: 2533417
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷

برگزاری همايش «سبك زندگی دينی» در بجنورد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همايش «سبك زندگی دينی» با همكاری مؤسسه معراج بجنورد و موعود مشهد پنجشنبه، 26 ارديبهشت‌ماه جاری برگزار می‌شود.

الهام ميرداماد، مديرمسئول مؤسسه معراج بجنورد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: همايش «روابط همسران و سبك زندگی دينی» با همكاری مؤسسه معراج بجنورد و موعود مشهد پنجشنبه، 26 ارديبهشت‌ماه جاری ساعت 17 تا 19 برگزار می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به مكان برگزاری اين همايش بيان كرد: اين همايش طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده در سالن اجتماعات بيمارستان امام رضا(ع) بجنورد ويژه بانوان برگزار می‌شود.
ميردادماد با بيان ظرفيت 250 نفری سالن اظهار كرد: اين همايش با حضور انسيه پورعلی به عنوان سخنران برگزار شده و در اين نشست در رابطه با رابطه ميان همسران صحبت خواهد شد.
مديرمسئول مؤسسه معراج بجنورد در پايان خاطرنشان كرد: در پايان پس از برگزاری مسابقه حضوری از متن سخنان انسيه پورعلی و اهدای جايزه به برندگان جلسه پرسش و پاسخ برگزاری می‌شود و شركت‌كنندگان با مطرح كردن سؤالات خود می‌توانند پاسخ خود را دريافت كنند.
captcha