کد خبر: 2533896
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۱

سكوت برابر جنايت وهابیون تأييدكننده حركت آنان خواهد بود

گروه سیاسی: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، با محکومیت هتك حرمت مرقد حجربن‌عدی، گفت: سكوت برابر اين جنايت، تشويق‌كننده عاملان آن و تأييدكننده حركت آنان خواهد بود و سبب می‌شود كه جنايت‌های مشابه ديگری را نيز با هدف تحريك احساسات مسلمانان مرتكب شوند.

حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهيمی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمایندگی ساری ضمن محكوميت هتك حرمت مرقد مطهر حجر بن عدی، گفت: تعرّض به مقدسات مسلمانان و قبور مطهر بزرگان اسلام و بدن‌های پاكی كه نشانه بزرگی از حقانيت اسلام و مكتب اهل‌بيت(ع) است، با هيچ دليلی قابل توجيه نيست.
وی افزود: هتك حرمت مرقد مطهر حجربن‌عدی در سوريه توسط جنايتكاران و دژخيمان موجب تأثر و تأسف شديد مسلمانان جهان و دوستداران اهل بيت(ع) شد.
ابراهيمی، تصریح كرد: استكبار جهانی، صهيونيست و گروه‌ها و عوامل وابسته به وهابيت درصدد هستند با تحريك عواطف مذهبی و شعله‌ور كردن اختلافات قومی و دينی بر آتش‌افروزی‌های خود در كشورهای مسلمان بي‌افزايند تا به اهداف شوم خود كه همانا تضعيف جبهه مقاومت در برابر رژيم صهيونيستی است برسند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بيان كرد: جبهه تكفيری النصره كه به خدا ايمان ندارد، به تخريب و نبش قبر حجر بن عدی در سوريه اقدام كرد و نيروهای شرور و برخی كشورهای عربی اين جبهه را در راستای اين عمليات بزدلانه و دور از انسانيت، اسلام، ارزش‌ها و اخلاق ياری كردند.
وی افزود: ما اين عمليات وحشيانه تروريستی را محكوم و به جهان اسلام و سازمان های اسلامی اعلام می‌كنيم كه سكوت در برابر اين جنايت، تشويق‌كننده عاملان آن و تأييدكننده حركت آنان خواهد بود و سبب می‌شود كه اين گروه كه به خدا و رسولش ايمان ندارند، جنايت‌های مشابه ديگری را نيز با هدف تحريك احساسات مسلمانان مرتكب شوند.
ابراهيمی اظهار كرد: تروريست‌های وهابی سوريه با سفارش و هدايت اربابانشان در تازه‌ترين جنايات خود، قبر حجر بن عدی را نبش كرده و پيكر مطهر اين شهيد بزرگوار را كه پس از ۱۳۸۳ سال هنوز سالم مانده بود، ربودند و با دستان گناه آلودشان ساحت ضريح مطهر حجربن عدی را آماج هتك حرمت و اهانت قرار داده و با تخريب آن اقدام به شكافتن قبر پاك‌ترين صحابه رسول گرامی اسلام(ص) كردند و در اقدام كينه توزانه ديگری اقدام به آتش كشيدن مرقد مطهر جعفر طيار صحابی پيامبر(ص) در اردن کردند.
وی ادامه داد: امروز نه تنها مسلمانان جهان بلكه تمامی انسان‌های مومن، با شرافت و آزادانديش در سرتاسر دنيا از اين جنايات شرم آور سخت دل‌آزرده و اندوهگين هستند، چرا كه كه تاريخ انسانيت تاكنون همانند اينگونه جناياتی را شاهد نبوده است و برای تمامی جهان و قلب‌های آگاه در اقصی نقاط گيتی مثل آفتاب روشن است كه آنچه قدرت‌های چپاولگر به نام حقوق بشر و دفاع از آزادی انجام می‌دهند، فريبی بيش نيست و عملكرد آنها در حوزه های مختلف نشان داده است كه خود مهم‌ترين تهديدكننده حقوق انسان‌ها و بزرگ‌ترين عامل تهديد آزادی هستند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بيان اينكه نبش قبر حجربن‌عدی از صحابه پيامبر(ص) از طرف گروهك تروريستی اقدامی وحشيانه و پست است، عنوان کرد: حجربن‌عدی يكی از صحابه پاك و مومن پيامبر گرامی اسلام(ص) بوده است و تعرض به قبر ايشان توهين به پيامبر(ص)، ائمه(ع) و اصحاب ايشان است.
وی با بيان اينكه، نبايد در مقابل اين اقدام رذل، سكوت كرد، ادامه داد: اگر در مقابل اين اقدام تروريستی هتك حرمت، سكوت شود چه بسا به ديگر اماكن مذهبی ديگر نيز دست درازی كنند و بار ديگر همه مسلمانان را خشمگين كنند و اينجاست كه اصحاب مسجد و نيروهای قرآنی كانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در هر فرصتی اين اقدام قبيح را محكوم کرده و خواستار وحدت و همدلی و بيداری اسلامی جهان اسلام است.
ابراهيمی با اشاره به اينكه چهره وقيحانه غرب و تروريست‌ها ديگر بر كسی پوشيده نيست، خاطرنشان كرد: چهره وقيحانه تروريست‌ها و غرب ديگر بر كسی پوشيده نيست، اين افراد نمی‌توانند با اين اقدامات كاری را از پيش ببرند و فقط خود را بيش از پيش در برابر جهانيان و مسلمانان منفور می‌كنند و با اين اقدامات موفق نخواهند شد.
captcha