کد خبر: 2533899
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲

ساخت بيش از 500 هتل در مدينه منوره تا پنج سال آينده

گروه بين‌الملل: مقامات عربستانی در راستای پاسخگويی به نياز حجاج از ساخت بيش از 500 هتل در مدينه منوره تا پنج سال آينده خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «ajib»، با افزايش روزافزون آمار حاجيان در سال‌های اخير، مقامات عربستانی به منظور رفاه حال حجاج بيت‌الله الحرام و زائران حرم نبوی(ص)، از طرح ساخت بيش از 500 هتل در مدينه منوره تا پنج سال آينده خبر دادند.
«عبدالغنی الانصاری»، عضو كميته گردشگردی اتاق بازرگانی مدينه منوره در گفت‌وگو با عرب نيوز عنوان كرد: روزانه نزديك به 33 هزار زائر برای زيارت حرم نبوی(ص) وارد مدينه می‌شوند كه اين آمار در ماه چيزی حدود يك ميليون نفر خواهد شد.
وی همچنين ادامه داد: اگر ما تدابير لازم را از قبل برای پاسخگويی به نياز حجاج نيانديشيم، در آينده با مشكل مواجه خواهيم شد.
گفتنی است، در حال حاضر مدينه 17 درصد از هتل‌های سراسر عربستان سعودی را به خود اختصاص داده است و پيش‌بينی می‌شود با توجه به گرايش روزافزون مردم جهان به دين مبين اسلام و افزايش متقاضيان برای انجام فريضه حج، اين تعداد هنوز ناكافی و نياز به افزايش داشته باشد.
captcha