کد خبر: 2534469
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸

رساله آيت‌الله العظمی جوادی آملی تا يك ماه ديگر منتشر می‌شود

گروه ادب: مدير انتشارات بين‌المللی اسراء از چاپ و انتشار رساله «آيت‌الله العظمی عبدالله جوادی آملی» تا يك ماه ديگر خبر داد.

مصطفی امرائی، مدير انتشارات بين‌المللی اسراء در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با اشاره به انتشار رساله آيت‌الله جوادی آملی از سوی اين انتشارات گفت: با توجه به مشكلات گرانی كاغذ و ساير ملزومات چاپ، انتشارات اسراء در تلاش است تا اين رساله را با هزينه مناسب در اختيار مخاطبان قرار دهد.
وی افزود: آيت‌الله جوادی‌ آملی با وجود درخواست‌های مكرر مردم تا كنون رساله‌ای منتشر نكرده‌اند و آنچه بوده در حد استفتائات بوده است.
امرائی با اشاره به تعداد شمارگان اين اثر گفت: در حال حاضر شمارگان اين اثر مشخص نيست و تصميم قطعی بر آن گرفته نشده است.
گفتنی است كه پيش از اين اعلام شده بود كه اين رساله در اختيار حضرت آيت الله جوادی آملی است و هنوز تصميم قطعی برای چاپ آن نگرفته‌اند.
captcha