کد خبر: 2534512
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۲

ملت ایران با مقاومت از سد تحريم 32 ساله عبور كرده است

گروه سیاسی: امام جمعه چناران گغت: ملت ايران با مقاومت و صبر توانسته پس از گذشت 32 سال از آغاز تحريم‌های اقتصادی از آن به سلامت عبور كند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآنی(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، حجت‌الاسلام مظفر تاجی، امام جمعه چناران، 27 اردیبهشت‌ماه در خطبه‌های اين هفته نماز جمعه شهر چناران با اشاره به سالروز تحريم اقتصادی كشور در سال 59 اظهار کرد: بيش از سه دهه ايران در محاصره اقتصادی است و به فرموده امام راحل اگر رئيس جمهوری آمريكا يك كار خوب انجام داده، همان محاصره اقتصادی بوده است.
وی اظهار كرد: در طول بيش از سه دهه مردم ايران با تحمل و صبر، بر اين تحريم‌ها فائق آمدند و حتی بعد از تشديد تحريم‌ها در سال‌های اخير امروز كارشناسان بزرگ اقتصادی آمريكا و حتی نمايندگان مجلس آمريكا در گزارشی اعلام كرده‌اند كه تشديد تحريم‌ها در طولانی مدت به نفع ايران شده است چون ايران برای تامين ارزی خود هر روز از نفت فاصله می‌گيرد و به توليدات ديگر روی آورده است.
خطيب نماز جمعه چناران به روز روابط عمومی و ارتباطات اشاره كرد و گفت: در دنيای امروز اهميت نقش روابط عمومی بيش از هر زمان ديگر آشكار مي‌شود چرا كه روابط عمومی پل ارتباطی بين افراد جامعه و سازمان‌ها و ادارات و نهادها است.
حجت‌الاسلام تاجی خاطر نشان كرد: حيطه عمل روابط عمومی، افكار عمومی است و اين نشان دهنده اهميت اين جايگاه است؛ امروزه حاصل كار و تلاش يك روابط عمومی موفق برای دستگاه‌ها و يا نهادها شهرت، رضايت2مندی و اعتبار را به دنبال خواهد داشت.
وی همچنين با اشاره به روز ميراث فرهنگی و صنايع دستی كرد و گفت: ميراث فرهنگی شناسنامه، هويت و سرمايه گران‌‌مايه فرهنگی و آينه تمام‌نمای يك ملت در دوران‌های مختلف است كه مهم‌ترين كلاس درس عبرت محسوب می‌شود؛ ميراث فرهنگی يك پيام دارد و آن اينكه آينده از آن ملتی است كه گذشته خود را می‌شناسد و حفظ ميراث فرهنگی وظيفه همگانی و هميشگی است.
وی همچنين به پايان مهلت ثبت نام داوطلبان انتخابات رياست جمهوری و آغاز رسيدگی به صلاحيت افراد ثبت نام شده در شورای نگهبان اشاره کرد و گفت: با پایان ثبت‌نام مشخص شد، تمامی جريانات اصلی سیاسی كشور در اين عرصه به شكلی فعال حضور يافته که اين خود می‌تواند نويد بخش انتخاباتی پر شور و حماسه سياسی باشد.
وی ادامه داد: اما آنچه فعلا اهميت و مورد توجه همگان است، انجام دقيق مسئوليت قانونی تائيد و يا رد صلاحيت‌ها توسط شورای نگهبان و نوع واكنش افراد و جريان‌های حامی رد صلاحيت شوندگان و حتی ساير آحاد جامعه است كه می‌تواند در روند صحيح انتخاباتی حماسه‌ساز بسيار نقش‌‎آفرين باشد.
امام جمعه چناران تأکید کرد: كسانی كه در 9 دی‌ماه 88 با ملت ايران در ريشه كنی فتنه همراهی نكردند، حق به دست گرفتن زمام امور اين ملت انقلابی را ندارند.
captcha