کد خبر: 2534806
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۷

نشانه فرد اصلح پايبندی به اهداف انقلاب، اعتقاد و التزام به ولايت فقيه است

امام‌جمعه بهنمير در خطبه‌های نماز جمعه خود با اشاره به نزديك شدن ايام انتخابات گفت: فرد اصلح كسی است كه به اهداف انقلاب اسلامی فكر می‌كند و اعتقاد و التزام عملی به ولايت فقيه را با خود دارد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) در بابلسر، نماز جمعه 27ارديبهشت‌ماه بهنمير به امامت حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسن شريف‌تبار در مصلای نماز جمعه المهدی(عج) و با حضور نمازگزاران مؤمن و انقلابی اين شهر برگزار شد.
امام‌جمعه بهنمير در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به سالروز ميلاد امام جواد(ع) درباره نشانه‌های اهل تقوا گفت: راستگويی، ادای امانت و وفای به عهد را نشانه اهل تقوی است.
وی درباره سبك زندگی اسلامی با موضوع همدردی با مردم و توجه به مشكلاتشان افزود: با توجه به الگو بودن رفتار پيامبر اسلام(ص) برای مسلمانان، ما بايد بببينم كه پيامبر(ص) چگونه رفتاری داشتند و به آن عمل كنيم.
شريف‌تبار با اشاره به روايتی از امام علی(ع) درباره پيامبر اكرم(ص) خاطرنشان كرد: پيامبر برای مردم طبيبی حاذق، دلسوز و فداكار بودند و در معالجه دردهای مردم همت می‌گماشتند و برای مردم همانند بهار بودند.
خطيب جمعه بهنمير اظهار كرد: همه ما وظيفه داريم در رفع مشكلات مردم همت كنيم، به‌ويژه مسئولان نظام نبايد در خدمتگزاری به مردم كوتاهی كنند و علاوه بر مسئولان همه ما بايد نسبت به يكديگر مهربان و شريك غم يكديگر باشيم و در رفع مشكلت يكديگر بكوشيم.
وی ادامه داد: انتخابات نزديك است و آزمون بزرگی برای ملت ماست، وظيفه اول ما حضور حداكثری در انتخابات است كه اين امر موجب يأس دشمنان می‌شود.
حجت‌الاسلام شريف‌تبار در ادامه سخنان خود تصريح كرد: انتخابات الگوی مردم‌سالاری دينی و موجب اقتدار نظام اسلامی و همبستگی ملی و اعتماد به نظام است.
امام‌جمعه بهنمير با اشاره به اين مطلب كه فرد اصلح كسی است كه به اهداف انقلاب اسلامی فكر می‌كند، اعتقاد و التزام عملی به ولايت فقيه را با خود دارد، افزود: وظيفه دوم ما انتخاب اصلح است، شورای نگهبان به وظيفه خود عمل می‌كند و افراد صالح را به مردم معرفی می‌كند و وظيفه مردم اين است كه با تحقيق كردن و مشورت فرد صالح‌تر را انتخاب كنند.
شريف‌تبار اذعان كرد: هدف دشمن اين است كه نظام جمهوری اسلامی پيشرفت نكند و وابستگی به غرب را همراه داشته باشد و ما بايد كسی را انتخاب كنيم كه عزت و استقلال كشور را حفظ كند و با سرعت كشور را به سوی پيشرفت هدايت كند و به رفع مشكلات مردم بپردازد.
وی به مجريان و ناظران انتخابات اشاره كرد و ادامه داد: مجريان و ناظران انتخابات ضامن سلامت انتخابات هستند و اميدواريم كه به فضل پرودگار يك انتخابات پر شور و با آرايی بالا را در پيش داشته باشيم تا آنچه كه موجب رضای خداوند را در پيش داشته باشيم.
captcha