کد خبر: 2535313
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۳

حضور 80 قرآن‌آموز جهت شركت در دوره‌های مؤسسه ميقات‌القرآن گيلاوند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: بيش از 80 نفر از قرآن‌آموزان برای شركت در كلاس‌های آموزش قرآن ويژه ايام بهار در مؤسسه ميقات‌القرآن گيلاوند ثبت نام كرده‌اند.

حسنيه كيه بادرودی، مدير مؤسسه ميقات‌القرآن گيلاوند در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، درباره برگزاری اين دوره‌های آموزشی گفت: بيش از 80 نفر از قرآن‌آموزان برای شركت در كلاس‌های آموزش قرآن ويژه ايام بهار كه به صورت حضوری در مؤسسه ميقات‌القرآن گيلاوند برگزار می‌شود، ثبت نام كرده‌اند و شش مربی قرآن برگزاری اين دوره‌های آموزشی را برعهده دارند.
وی اظهار كرد: كلاس‌های آموزش قرآن در اين مؤسسه در رشته‌های روخوانی و روانخوانی، تجويد قرآن در سطوح 1 و 2، مفاهيم قرآن در تمامی سطوح، حفظ، قرائت و تفسير قرآن برگزار می‌شود و كلاس‌ها در همه روزهای هفته داير است.
بادرودی عنوان كرد: اين مؤسسه قرآنی در زمينه برگزاری كلاس‌های آموزش قرآن با مدارس و مساجد و همچنين ساير مراكز دينی و قرآنی همكاری می‌كند و شعبه ديگر اين مؤسسه در منطقه آبسرد نيز از علاقه‌مندان به شركت در كلاس‌های آموزش قرآن ثبت نام به عمل می‌آورد.
مدير مؤسسه ميقات‌القرآن گيلاوند خاطرنشان كرد: دوره آموزش پيش‌دبستانی قرآنی نيز در روزهای زوج ويژه خردسالان 5 تا 6 سال در اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.
captcha