به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی ادارهكل تبليغات اسلامی استان قزوين، حجتالاسلام والمسلمين علی نعمتالهی، مديركل تبليغات اسلامی استان قزوين پيرامون زندگانی و سيره امام محمد تقی(ع)، گفت: اين امام همام در مقام رهبرى امت اسلام،به عنوان الگوى دانشمندان جوان، چنان در عرصه علم و دانش درخشيد كه دوست و دشمن را به تعجب و شگفتى واداشت، گفتوگوها، مناظرات، پاسخ به شبهات عصر، گفتارهاى حكيمانه و خطابههاى آن حضرت گواه روشنى بر اين مدعا است.
وی اظهار كرد: بذر دانش يكى از مهمترين سرمايههایى است كه مىتوان در دل جوان كاشت و آن را بارور كرد، امام جواد(ع) در پيامى اهميت علم و دانش را اينگونه بيان مىفرمايد «بر شما باد كسب دانش،چرا كه آن براى همه لازم است و سخن از علم و بررسى آن امرى مطلوب و دوستداشتنى است، برادران دينى را به هم پيوند مىدهد و نشانه شخصيت والا و جوانمردى، تحفه مناسبى براى مجالس، دوست و همراه در سفر و مونس غربت و تنهایى است».
اين مسئول بيان كرد: از منظر امام جواد(ع) شايسته است كه يك جوان مسلمان به علم و دانش روى آورد و آن را به عنوان مونس و يار مناسب براى خود برگزيند.
حجتالاسلام نعمتالهی افزود: امام محمد تقى(ع) علم و دانش را يكى از مهمترين عوامل پيروزى و رسيدن به كمالات معرفى مىكرد و به انسانهاى كمال خواه و حقيقتطلب توصيه مىفرمود كه در راه رسيدن به آرزوهاى مشروع و موقعيتهاى عالى دنيوى و اخروى از اين نيروى كارآمد بهره لازم را بگيرند، آن حضرت مىفرمايد «سلامتی، توانگری، دانش و توفيق خداوندی چهار عامل مهم در دست يابى انسان به اعمال صالح و نيك است».
وی اظهار كرد: پيشواى نهم شيعيان حضرت امام محمد تقى(ع) نخستين رهبر الهى است كه در ميان امامان شيعه در خردسالى مسئوليت مقام رفيع امامت را عهدهدار شد،آن حضرت در سال 203 قمرى و در سن هفت سالگى بعد از شهادت پدر بزرگوارش اين مسئوليت را پذيرفته و عملاً به هدايت و ارشاد مردم پرداخت.
حجتالاسلام نعمتالهی در پايان به جوانان توصيه كرد تا با سرمشق قرار دادن سيره آن حضرت در مسير كمال و قلههای رفيع انسانی گام بردارند.