کد خبر: 2536967
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴

ثبت‌نام طرح قرآنی 1447 در آران و بيدگل آغاز شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت‌نام طرح قرآنی 1447 به‌همت مركز جامعه بيت‌الزهرا(س) از 29 ارديبهشت‌ماه در شهرستان آران و بيدگل آغاز شده است و همواره ادامه دارد.

طيبه سلطانی‌فر، مديرمسئول مركز جامعه بيت‌الزهرا(س) آران و بيدگل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با بيان اين مطلب كه طرح قرآنی 1447 در آران و بيدگل اجرا می‌شود، گفت: طرح قرآنی 1447 با محوريت آموزش حفظ و مفاهيم جزء 29 قرآن به‌همت مركز جامعه بيت‌الزهرا(س) در آران و بيدگل اجرا می‌شود.
اين فعال قرآنی به ثبت‌نام طرح‌ قرآنی 1447 اشاره و تصريح كرد: ثبت‌نام طرح قرآنی 1447 به‌همت مركز جامعه بيت‌الزهرا(س) از 29 ارديبهشت‌ماه در شهرستان آران و بيدگل آغاز شده است و تا پايان خردادماه سال جاری ادامه دارد.
وی ضمن بيان مطلب فوق افزود: طرح قرآنی 1447 طی ماه مبارك رمضان با در برگيری اساتيد متخصص در امور قرآنی در 60 شعبه مركز جامعه بيت‌الزهرا(س) شهرستان آران و بيدگل اجرا خواهد شد.
مديرمسئول مركز جامعه بيت‌الزهرا(س) آران و بيدگل گفت: كلاس‌های اين دوره پس از تكميل ظرفيت از سوی متقاضيان آغاز می‌شود و تا پايان شهريورماه سال جاری نيز ادامه می‌يابد.
اين مدرس قرآن در پايان يادآور شد: در نظر داريم تا در ابتدای آموزش طرح 1447 نيز به بررسی مفاهيم جزء 30 قرآن بپردازيم سپس آموزش جزء 30 قرآن را در دستور كار قرار دهيم.
captcha