کد خبر: 2537017
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۲

كرسی آزادانديشی «ماهواره آری يا خير؟» در دانشگاه علوم پزشكی رفسنجان برگزار شد

كرسی آزاد‌انديشی با موضوع «ماهواره آری يا خير؟» با حضور بيش از 220 نفر از دانشجويان دانشگاه علوم پزشكی رفسنجان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در راستای منويات مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری كرسی‌های آزاد انديشی در دانشگاه‌ها، كرسی آزادانديشی با موضوع «ماهواره آری يا خير؟» توسط بسيج دانشجويی شهيد ثقفی دانشگاه علوم پزشكی رفسنجان، در سالن شهيد دكتر ذكريا اين دانشگاه برگزار شد.
در اين برنامه كه با حضور بيش از 220 نفر از دانشجويان برگزار شد، موافقان و مخالفان در قالب دو گروه سه نفره به بيان نظرات و عقايد خود پرداختند و پس از آن سياوش مسلمی، كارشناس ارشد علوم سياسی در جايگاه استاد داور اقدام به جمع‌بندی مباحث مطرح شده در جلسه كرد.
در پايان جلسه، علی زارع عسگری، مدير فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی رفسنجان و رضا حدادی، مسؤل بسيج دانشجويی شهرستان رفسنجان با اعطای جوايزی از دو گروه مخالف و موافق قدردانی كردند.
يادآور می‌شود، اين برنامه در روز دوشنبه، 30 ارديبهشت‌ماه از ساعت 20:30 تا 22:30 در سالن شهيد دكتر زكريا دانشگاه علوم پزشكی رفسنجان برگزار شد.
captcha