کد خبر: 2537026
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۴

احداث 20 خانه عالم روستايی در بيجار

گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار با اشاره به اينكه خانه‌های عالم با هدف نهادينه ساختن فرهنگ و احكام دين مبين اسلام احداث می‌شود، گفت: 20 خانه عالم روستايی در بيجار احداث ‌شده است.

حجت‌الاسلام مختاری‌نيا، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، گفت: ساخت خانه‌های عالم در روستاها سبب پيشبرد اهداف متعالی نظام اسلامی می‌شود و سعادت و كمال انسان‌ها را در رسيدن به معارف نبوی به‌دنبال دارد.
وی با بيان اينكه خانه‌های عالم روستايی در 20 روستای بيجار احداث شده است، افزود: اين تعداد خانه عالم با هدف استقرار روحانی برای تبليغ معارف دينی و بيان احكام اسلامی در روستاهای اين شهرستان احداث شده است.
حجت‌الاسلام مختاری‌نيا با اعلام اينكه خانه‌های عالم موجب ساماندهی فعاليت روحانيان در سطح روستاها می‌شود، اعلام كرد: در آينده نزديك تعداد پنج خانه عالم ديگر نيز در اين شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار بيان كرد: هدف از احداث خانه عالم در روستاها حل مشكلات مسائل دينی و فرهنگی و آشنايی مردم به‌ويژه نسل جوان با احكام اسلامی و حضور مستمر روحانی در منطقه جهت ترويج و نهادينه ساختن فرهنگ و احكام دين مبين اسلام است.
وی عنوان كرد: يكی از مهم‌ترين اهداف ساخت خانه عالم در روستاها تعامل و ارتباط متقابل روحانيت و مردم و حل و فصل كردن مشكلات دينی روستا است.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار در پايان يادآور شد: داشتن جامعه‌ای سالم و پويا نياز به فرهنگ غنی و سالم در جامعه دارد و بايد فعاليت دينی در مساجد و كانون‌های تبليغی ـ فرهنگی صورت گيرد.
captcha