کد خبر: 2537041
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۴:۴۵

همايش بصيرت بسيج دانشجويی دانشگاه علمی، كاربردی مازندران در بابل برگزار شد

همايش بصيرت بسيج دانشجويی دانشگاه علمی، كاربردی استان مازندران با حضور رؤسا، كاركنان و دانشجويان مراكز دانشگاه علمی، كاربردی مازندران روز 31 ارديبهشت‌ماه در مركز علمی، كاربردی بابل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) در مازندران، مهدی فيض، معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه علمی كاربردی كشور در همايش بزرگ بصيرت بسيج دانشجويی دانشگاه علمی، كاربردی استان مازندران در بابل كه با حضور رؤسا، كاركنان و دانشجويان مراكز دانشگاه علمی، كاربردی مازندران در مركز علمی، كاربردی بابل برگزار شد، با اشاره به اين مطلب كه بحث انتخابات بحث بسيار ظريف و دقيقی است، گفت: لازم است كه ما با مبانی فكری امام آشنا شويم و به تمامی منظومه فكريش توجه دانشته باشيم و به كل انديشه ايشان توجه كنيم و به اين طريق انديشه‌اش را معرفی و از تك‌بعدی فكر كردن درباره انديشه‌های امام(ره) دوری كنيم.
وی افزود: امام(ره) در باره انتخابات فرمودند كه ميزان رأی ملت است و ما بايد روی اين جمله ايشان تأمل كنيم و ببينم كه رأی ملت از ديگاه امام(ره) فقط يك شعار بود يا اينكه يك باور عميق قلبی برای ايشان بود.
فيض با اشاره به حضور امام(ره) پس از ورودشان در بهشت زهرا(س) تصريح كرد: امام خمينی(ره) پس از ورودشان به كشور به بهشت زهرا(س) رفتند و در جمع مردم فرمودند «من دولت تعيين می‌كنم، من تو دهن اين دولت می‌زنم، من با پشتوانه آنكه مردم مرا قبول دارند دولت تعيين می‌كنم»، منظور از اين جمله امام كه اگر مردم مرا قبول نداشته باشند، من چه كاره هستم، امام در آن زمان استنادش در انتصاب بازرگان به نخست‌وزيری به رأی ملت است، تا پشتوانه مردمی نباشد ما حقی نداريم.
معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه علمی، كاربردی كشور خاطرنشان كرد: تفكر امام می‌گويد كه همان خدايی كه بر من خمينی ولايت بر مردم داده است، همان خدا اجازه نمی‌دهد كه من رأی خود را بر مردم تحميل كنم و حكومت اسلامی با قلدری نيامده است كه خود را حفظ كند، با آرای ملت آمده است و با ارای ملت حفظ می‌شود، در مدلی كه امام(ره) مطرح می‌كنند، مقبوليت مردم پشتوانه نظام است.
وی در ادامه با اشاره به كلام امام(ره) افزود: امام فرموده است كه وصيت من به مردم اين است كه در همه انتخابات در صحنه حضور داشته باشند و اشخاصی را كه انتخاب می‌كنند روی ضوابطی باشد، امام(ره) همه را مسئول سرنوشت كشور می‌داند و عدم حضور در انتخابات را نيز از گناهان كبيره به حساب می‌آورد.
وی در ادامه با بيان اينكه نظام ما يك نظام متكی به پشتوانه مردم است و اين اتكا به پشتوانه مردم خودش را نشان خواهد داد، با اشاره به حماقت دشمنان نظام جمهوری اسلامی ايران تأكيد كرد: دشمنان خارجی از خود رفتار احمقانه‌ای نشان می‌دهند كه از طرفی می‌آيند همه نيروی خود را بسيج كرده و با امكانات رسانه‌ای خود سعی در كاهش مشاركت مردمی در ايران را دارند و از طرفی ديگر در فكر اين هستند كه انتخابات ايران را انتخاباتی بدانند كه در آن عددسازی رخ می‌دهد، می‌خواهم بپرسم كه اگر عددسازی می‌شود چرا در فكر اين هستيد كه مشاركت را كاهش بدهيد.
معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه علمی، كاربردی كشور با اشاره به عكس‌العمل بسيج و نيروهای نظامی و انتظامی در قبال انتخابات ادامه داد: با توجه به اينكه اين همايش را بسيج دانشجويی برگزار كرده است بايد بگويم كه بسيج از سوی امام يك سرمايه بزرگ ملی است كه بيش از هر چيز بسيج بايد حرمتش نگه داشته شود و حرمت بسيج همان خط قرمزهايی است كه بايد لحاظ كند و ما به عنوان بسيج حق ورود به بحث‌های سياسی نداريم و فقط بايد به وظيفه روشنگری و مشخص كردن معيارها بدون ورود به مصاديق بپردازيم و معيارها طوری نباشد كه خارج از معيارهای رهبری باشد و مقام معظم رهبری تخريب كانديدا را درست نمی‌داند و ما بايد از تخريب كانديدا صرف‌نظر كنيم.
وی با اشاره به معيارهای كلی در انتخابات و كلام امام(ره) كه نگذاريد انقلاب به دست نااهلان بيفتد گفت: در انتخابات بايد به حجت شرعی رسيد و اگر حجت شرعی وجود داشته باشد در آينده اگر به يقين برسيد كه انتخاب درست نبوده است اشكالی به وجود نمی‌آيد.
captcha