کد خبر: 2537246
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۴

اختتاميه مسابقات قرآن سربازان وظيفه زندان‌های كرمان برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: اختتاميه مسابقات قرآن كريم ويژه سربازان وظيفه زندان‌های استان كرمان با معرفی نفرات برتر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی سازمان زندان‌ها و اقدامات تامينی كشور، اختتاميه مسابقات قرآن كريم ويژه سربازان وظيفه زندان‌های استان كرمان برگزار و از نفرات قرآنی تجليل و تكريم به عمل آمد.
بنابر اين گزارش، در اين مراسم پس از قرائت قرآن توسط يكی از قاريان برجسته شهرستان زرند، حجت‌الاسلام و المسلمين پور‌حسينی، معاون فرهنگی زندان زرند ضمن سخنانی عنوان كرد: اين دوره از مسابقات در رشته‌های حفظ، قرائت، درك مفاهيم قرآن كريم و اذان، با حضور بيش از 50 شركت كننده از زندان‌های استان كرمان برگزار شد.
در ادامه ولی‌نيا، مديركل زندان‌های استان كرمان گفت: ما هر چه داريم از قرآن است و قرآن معجزه الهی است و بايد ضمن تلاوت قرآن به مفاهيم آن نيز توجه داشته باشيم و آن را درك و به دستورات قرآن عمل كنيم.
وی در ادامه افزود: سربازان وظيفه در مدت دو سال خدمت به عنوان امانت در دست ما هستند و بايد در جهت سلامت جسم و روان آنها تلاش كنيم، همچنين ياس و نااميدی از گناهان كبيره است و انسان‌ها بايد روح اميد را در خود زنده و به رحمت الهی سخت اميدوار باشند‌.
ولی‌نيا در ادامه بر احساس مسئوليت متوليان فرهنگی زندان‌ها نسبت به سربازان وظيفه تاكيد كرد و گفت: ما بايد در تمام موقعيت‌ها چه خوب و بد شكرگزار خداوند متعال باشيم و سعی كنيم خود را به خدا نزديك كنيم و با توسل به ائمه اطهار(ع) و قرآن مجيد به صراط مستقيم نزديك شويم.
وی اظهار كرد: تمسك به قرآن كه سراسر رحمت است، باعث می‌شود كه ترس و وحشت جای خود را به شجاعت دهد و شادی به جای غم و اندوه در دل شما جايگزين شود.
ولی نيا تصريح كرد: ضعف ايمان، دوری از خدا و سبك شمردن نماز باعث تمام گرفتاری‌ها و مشكلات انسان‌ها است و قرآن دارويی است كه ريشه تمام بيماری‌ها را درمان می‌كند، پس اين قرآن است كه نورانيت منتهی به درمان را در قلوب ما ايجاد می‌كند، البته قرآن دردهای ظاهری و باطنی انسان را درمان می‌كند، به شرط آن كه در آيات قرآن تدبر لازم انجام شود و آرامش زندگی در ذكر و ياد خداوند و خواندن قرآن است و انسان‌هايی كه با قرآن مانوس هستند، از آرامش خاصی برخوردارند.
در پايان اين مراسم در مجموع زندان جيرفت مقام اول و زندان‌های سيرجان و كرمان به ترتيب مقام‌های دوم و سوم را در رشته‌های مختلف كسب كردند.
همچنين در رشته اذان اسماعيل كلوكی از زندان جيرفت، محسن شهبا از زندان سيرجان و محمدجواد شورآبادی از زندان كرمان به مقام‌های اول تا سوم دست يافتند، در رشته درك مفاهيم قرآن كريم فرشيد رفيعی از زندان جيرفت، رسول نژاد‌كوركی از زندان سيرجان و مسعود سلمانی از زندان شهربابك رتبه‌های اول تا سوم را كسب كردند.
در رشته قرائت قرآن كريم فرشيد رشيدی از زندان كرمان، ميلاد محتشمی از زندان سيرجان و حيدر اسدی از زندان شهر بابك مقام‌های برتر اين دوره از مسابقات را به دست آوردند.
يادآور می‌شود، اين مراسم با حضور علی ولی‌نيا، مدير كل زندان‌ها استان كرمان، حجت‌الاسلام و المسلمين مقبلی، رئيس اداره فرهنگی و تربيتی زندان‌های اين استان، مهدی‌آبادی، جانشين يگان حفاظت اداره كل زندان‌های استان كرمان، كرمی، فرماندار شهرستان زرند، جعفری رئيس دادگستری و جمعی از مسئولان اين شهرستان و سربازان وظيفه شركت كننده در مسابقات در شهرستان زرند برگزار شد.
captcha