کد خبر: 2538969
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۵

آمادگی استقبال از يك و نيم ميليون زائر در مراسم ارتحال بنيانگذار كبير انقلاب

گروه سياسی: دبير ستاد بزرگداشت حضرت امام خمينی(ره) از آمادگی اين ستاد برای استقبال از يك و نيم ميليون زائر در بيست‌وچهارمين سالگرد ارتحال بنيانگذار كبير انقلاب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، نشست خبری دبير ستاد بزرگداشت حضرت امام خمينی(ره) پيش از ظهر امروز، 5 خردادماه با حضور نمايندگان رسانه‌ها در محل اين ستاد برگزار شد.
در ابتدای اين نشست محمدعلی انصاری، با بيان اينكه رحلت حضرت امام خمينی(ره) بزرگ‌ترين و عظيم‌ترين حادثه در تاريخ معاصر در تقويم ملت ايران است، گفت: شخصيت حضرت امام (ره) آنقدر پرنفوذ و پرجاذبه بوده و هست كه هر مناسبتی كه به ايشان پيوند می‌خورد، تاريخ‌ساز می‌شود.
وی با اشاره به قيام مردم قم در پانزده خرداد سال 42 اظهار كرد: كمتر كسی تصور می‌كرد كه اين حادثه از قم فراتر برود و به موجی عظيم تبديل شود كه پهنه آن همه اقيانوس‌های فكری، عقيدتی و سياسی را فرا بگيرد و منشأ تحولات عظيم سياسی و اجتماعی در دوران معاصر و در تاريخ ملت‌های جهان شود.
انصاری تشكيل و حفظ جمهوری اسلامی را ارزش‌مندترين مسئله در 50 سال گذشته از نگاه امام خمينی(ره) عنوان كرد و گفت: امام(ره) نظام جمهوری اسلامی را باارزش‌مندترين دستاورد می‌دانستند و برای همين فرمودند حفظ نظام جمهوری اسلامی از اوجب واجبات است.
وی در بخش ديگری از سخنان خود به نگاه امام خمينی(ره) به مسئله انتخابات اشاره كرد و گفت: بنيانگذار كبير انقلاب در دوران حيات خويش و در سخت‌ترين شرايط انتخابات را در نظام مقدس جمهوری اسلامی به‌گونه‌ای نهادينه كردند كه همه مسئولان نظام شرعاً و قانوناً موظف برگزاری آن هستند و كسی نمی‌تواند در برگزاری آن خللی ايجاد كند.
دبير ستاد بزرگداشت حضرت امام خمينی(ره) تصريح كرد: اينكه رهبر معظم انقلاب مطرح می‌كنند تنها يك رأی دارند و هيچ‌كس از رأی امام و رهبری خبر ندارد، از افتخارات نظام است.
انصاری در بخش ديگری از سخنان خود با بيان اينكه در مراسم بيست‌چهارمين سالگرد رحلت امام خمينی(ره) برنامه‌های جامعی در نظر گرفته شده است، اظهار كرد: تمام دستگا‌ه‌ها، ارگان‌ها و نهادها در برگزاری اين مراسم مشاركت دارند.
دبير ستاد بزرگداشت حضرت امام خمينی(ره) از آمادگی ستاد بزرگداشت حضرت امام خمينی(ره) برای استقبال از يك و نيم ميليون زائر خبر داد و گفت: ستاد در قالب سه كميته آمادگی پذيرايی از زائران استانی و شهرستانی است كه ثبت نام اين افراد از ابتدای سال از سوی سازمان بسيج مستضعفين صورت گرفته و در اين ايام بسيج در موضوع اعزام، همراهی و سامان‌دهی كاروان‌ها را بر عهده خواهد داشت.
وی افزود: اكثر ثبت‌نام كنندگان را جوانان و افرادی كه برای اولين بار است كه در مراسم ارتحال حضرت امام خمينی(ره) شركت دارند.
انصاری تصريح كرد: مراسم بزرگداشت حضرت امام خمينی(ره) از ساعت 9 صبح روز 14 خردادماه با قرائت قرآن كريم آغاز می‌شود و در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسن خمينی به سخنرانی خواهند پرداخت و در پايان نيز رهبر معظم انقلاب به ايراد سخنرانی می‌پردازند.
دبير ستاد بزرگداشت حضرت امام خمينی(ره) خاطرنشان كرد: به لحاظ ساخت‌وسازهايی كه در حرم مطهر بنيانگذار كبير انقلاب در حال اجراست، برنامه‌‌ای پيش و پس از مراسم اصلی برگزار نخواهد شد؛ البته درب‌های حرم از شب گذشته برای اسكان زائران باز خواهد بود و پس از مراسم نيز اقشار مختلف مردم می‌توانند به منظور تجديد بيعت با آرمان‌های امام راحل در حرم حضور داشته باشند.
وی همچنين گفت: مسئولان و مديران سازمان‌ها، ارگان‌ها و نهادهای مختلف از فردا با حضور در حرم مطهر امام خمينی(ره) با آرمان‌های بنيانگذار كبير انقلاب تجديد بيعت خواهند كرد.
انصاری همچنين به برنامه‌های فرهنگی ستاد بزرگداشت حضرت امام خمينی(ره) اشاره كرد و افزود: علاوه بر آثار هنری و برگزاری نمايشگاه‌های مختلف در سطح شهر تهران و ساير استان‌ها، ويژه‌نامه‌هايی با موضوعات نوجوانان، دانشگاهيان، اماكن منتسب به حضرت امام(ره)، پنجاهمين سالگرد قيام 15 خرداد، انتخابات در انديشه حضرت امام(ره)، سيره و سبك زندگی امام(ره)، و همچنين كتاب‌های مختلفی در موضوع انديشه‌های بنيانگذار كبير انقلاب منتشر و توزيع خواهد شد.
دبير ستاد بزرگداشت حضرت امام خمينی(ره) از حضور 263 ميهمان خارجی در اين مراسم خبر داد و گفت: حدود 458 نفر از كشورهای مختلف برای حضور در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) درخواست داده بودند كه با 263 نفر از آنها موافقت شده است؛ اين در حالی است كه برخی از ميهمانان خارجی به صورت مردمی و خودجوش در اين مراسم حضور پيدا می‌كنند.
وی اظهار اميدواری كرد مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمينی(ره) امسال به دور از حاشيه و در اوج امنيت و آزادی و با حضور پرشور و گسترده مردم برگزار شود.
captcha