به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، در اين گردهمايی، موحد، قائممقام وزير صنعت، معدن و تجارت در سخنانی، حضرت علی(ع) را انسان كامل و اسوه نمونهای از فضائل الهی و انسانی ذكر كرد و گفت: با بهرهگيری از اين انسان كامل با همه زيبايیهايش میتوان به سمت تعادل و توازن پيش رفت.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت، ايثار و شجاعت و شهادت در دوران دفاع مقدس و شخصيت امام(ره) و مقام معظم رهبری را نمونه بارزی از الگو و سيره حضرت علی(ع) دانست و تصريح كرد: بسيجيان نيز با حضور مؤثر و فعال و بانشاط خود بايد همانند دوران دفاع مقدس، در جنگ اقتصادی نيز پيشگام و پيرو سيره مولای متقيان علی(ع) باشند.
وی، ضرورت آشنايی و بصيرت كامل نسبت به توطئههای دشمن در عرصههای گوناگون را بيان كرد و گفت: بسياری از موفقيتهای دوران دفاع مقدس ناشی از استقامت است و هماكنون نيز بايد با همه وجود در مقابل هجمههای سياسی و اقتصادی دشمن استقامت كرد تا بتوان با بهرهگيری از الگوی كامل اسلامی، در بحث عدالت و پيشرفت، الگو بود.
موحد ادامه داد: تحريمها و فشارهای دشمن باعث آزادسازی نيرو و شكوفايی استعدادهای ملت بزرگ ايران میشود و با توكل بر خدا و تلاش ايثارگرانه بسيجيان میتوانيم بر مشكلات پيروز شده و به اهداف خود برسيم.
وی با اشاره به فشارهای اقتصادی دشمن در سال 91 و با بيان اينكه در سال گذشته با 50 درصد درآمد نفتی، كشور اداره و 18 ميليون تن كالای اساسی ذخيرهسازی شد، رشد توليد در سال گذشته را با وجود فشارهای گسترده دشمن، مثبت ارزيابی كرد و گفت: صادرات صنعتی ما در سال 91، به ميزان 30 درصد نسبت به سال پيشين آن رشد داشته است و حركت به سمت صادرات كالای صنعتی به جای نفت ادامه دارد.
اين مقام مسئول اظهار اميدواری كرد: در سال حماسه سياسی و حماسه اقتصادی میتوانيم با همت و تلاش، شكوفايی اقتصاد صنعت كشور را به نحو شايسته دنبال كنيم؛ زيرا به فرموده قرآن كريم «بعد از هر سختی آسانی است».
موحد با تأكيد بر افزايش توليد و تجارت با نگاه جهانی و تأمين ارز برای كشور، افزود: با افزايش 12 ميليارد دلار صادرات در سال جاری میتوان وابستگی به نفت را كاهش داد و اين امر تنها با تفكر بسيجی امكانپذير است.
سعد محمدی، مديرعامل ذوب آهن اصفهان نبز در اين گردهمايی طی سخنانی وضعيت توليد ذوب آهن در شرايط فعلی را يادآور شد و گفت: هماكنون با راهاندازی كامل طرح توازن ظرفيت اين شركت به 6/3 ميليون تن رسيده است و با پيگيریها و برنامههای صورت گرفته تا پايان سال جاری يك ميليون تن ديگر به ظرفيت ذوب آهن اضافه میشود.
وی با بيان افتخارات ذوب آهن در دوران دفاع مقدس و تقديم 284 شهيد تهيه و بيش از 1520 جانباز و آزاده و داشتن 9 هزار بسيجی، بيان كرد: با تفكر و فرهنگ بسيجی توليد و صنعت را میتوان به نحو مطلوب به حركت درآورد و افزايش توليد داشت.
مديرعامل ذوب آهن اصفهان، عشق به خوبیها و ايجاد فضای اميد و همدلی را لازمه موفقيت دانست و گفت: در سال جاری برنامههايی برای افزايش توليد ذوب آهن، در اختيار گرفتن فولاد زاگرس، ميبد و جذب نخبگان دانشگاهی را در دستور كار داريم.
محمدی در پايان سخنان خود در اين زمينه اظهار كرد: با عشق الهی میتوان به همه چيز رسيد و فرهنگ و ارزشهای الهی و انسانی در جهان را گسترش داد.
مسعود سميعینژاد، مديرعامل فولاد مباركه و ديگر سخنران اين گردهمايی با ارائه مقالهای تحت عنوان «مدل استراتژی مقاومتی فولاد مباركه در اقتصاد مقاومتی» گفت: ما امروز شاهد تحقق اهداف و برنامههای فولاد در سايه اقتصاد مقاومتی هستيم و آمادگی داريم اين مدل را به ساير صنايع نيز انتقال دهيم.
سميعینژاد يادآور شد: در پرتو اقتصاد مقاومتی، هماكنون رتبه ايران در توليد فولاد از 20 به رتبه 15 بهبود پيدا كرده است و اميدواريم در سال 1395 وابستگی خود را به واردات فولاد به صفر برسانيم.
وی، ارتقای فرهنگ كار و بهرهوری را يكی از ابعاد اقتصاد مقاومتی ذكر كرد و افزود: با بهرهگيری از اقتصاد مقاومتی هر روز شاهد رشد توليد و سودآوری بيشتر فولاد مباركه هستيم.
همچنين، فرمانده مركز بسيج وزارت صنعت، معدن و تجارت نيز در ايتدای اين گردهمايی بيان كرد: بايد افتخار كرد كه هماكنون در سطوح مختلف مديريتی بسياری از بسيجيان مشغول انجام وظيفه هستند.
سميعینژاد، نقش بسيج در سال حماسه سياسی و حماسه اقتصادی را يادآور شد و گفت: بسيجيان بازوان توانمند و مديران عرصههای مختلف هستند و بايد همچنان در اين عرصهها پيشگام باشند.
وی، بصيرتافزايی و توجه به حلقههای صالحين را مورد تأكيد قرار داد و اظهار كرد: بسيج در شورای فرهنگی هر سازمان مانند وزارتخانه، حرف اول را میزند.
يادآور میشود، در پايان اين گردهمايی از سعد محمدی، مديرعامل ذوب آهن اصفهان و سميعینژاد، مديرعامل فولاد مباركه به خاطر تلاش در جهت پيشرفت فعاليتهای بسيج تجليل شد.