کد خبر: 2539414
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۷

اجرای طرح 1447 در مؤسسه آل محمد(ع) اسلام‌آباد غرب

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح 1447 با محوريت حفظ و مفاهيم جزء 29 قرآن در مؤسسه قرآن و عترت آل محمد(ع) اسلام‌آباد غرب اجرا می‌شود.

الهه خوشبخت، مدير مؤسسه آل محمد(ع) اسلام‌آباد غرب در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، درباره اجرای اين طرح آموزشی گفت: طرح 1447 با محوريت حفظ و مفاهيم جزء 29 قرآن از اول خردادماه در قالب كلاس‌های حضوری در مؤسسه قرآن و عترت آل محمد(ع) اسلام‌آباد غرب اجرا می‌شود.
وی اظهار كرد: دوره آموزشی اين طرح به مدت سه ماه به طول می‌انجامد و اين طرح ويژه گروه سنی جوان، نوجوان و بزرگسال است كه طی مدت زمان مشخص شده به آموزش سوره‌های اين جزء می‌پردازند.
خوشبخت عنوان كرد: قرآن‌آموزان اين مؤسسه در سال‌های گذشته نيز در طرح‌های 1445 و 1446 شركت كرده‌اند و از جمله دوره‌های آموزشی در اين مؤسسه می‌توان به برگزاری دوره‌های آموزش روخوانی و روانخوانی، حفظ، ترجمه و مفاهيم و صوت و لحن قرآن اشاره كرد.
مدير مؤسسه آل محمد(ع) اسلام‌آباد غرب خاطرنشان كرد: برگزاری دوره تربيت مربی قرآن نيز در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد و ثبت نام برای شركت در اين دوره از اول ارديبهشت‌ماه آغاز شده است.
captcha