کد خبر: 2540201
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۳

اجرای طرح آموزش قرآن در مؤسسه خامس آل‌عبا ميبد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح آموزش قرآن در مؤسسه خامس آل‌عبا ميبد آغاز شده است و تا تيرماه سال جاری ادامه می‌يابد.

مهدی دهقانی، مديرمسئول مؤسسه خامس آل‌عبا ميبد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: طرح آموزش قرآن از آذرماه سال گذشته در مؤسسه خامس آل‌عبا ميبد آغاز شده است و تا تيرماه سال جاری ادامه می‌يابد.
وی در ادامه بيان كرد: شركت‌كنندگان در اين دوره آموزشی 35 نفر هستند كه با حضور ابوالفضل مجيدی آموزه‌های قرآنی را فرا می‌گيرند.
دهقانی تصريح كرد: اين مؤسسه در طول سال دوره‌های آموزشی متنوعی را در رشته‌های مختلف قرآنی برگزار می‌كند و كلاس‌های اين دوره نيز دو جلسه در هفته روزهای سه‌شنبه و جمعه به مدت 120 دقيقه آموزشی برگزار می‌شود.
مديرمسئول مؤسسه خامس آل‌عبا ميبد در پايان خاطرنشان كرد: در پايان دوره طبق برنامه آموزشی اين مركز قرآنی آزمون برگزار می‌شود و فراگيران آموزه‌های خود را محك خواهند زد.
captcha