کد خبر: 2540740
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹

ارسال نشود/همايش جامعه قرآنی و بصيرت در كردستان برگزار نمی‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌الكريم اداره كل تبليغات اسلامی كردستان در مورد برگزاری همايش جامعه قرآنی و بصيرت در اين استان گفت: ما در جريان ريز مسائل مربوط به اين همايش نيستيم و فقط سؤالی در مورد اين همايش از اتحاديه پرسيدم كه آنها هم جواب دادند كه چون بودجه نداريم، نمی‌توان اين همايش را برگزار كرد.

ناصر عليپور، مسئول دارالقرآن‌‌الكريم اداره كل تبليغات اسلامی استان كردستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در مورد برگزاری همايش جامعه قرآنی و بصيرت در اين استان گفت: ارتباطات و پيگيری‌هايی زيادی برای برگزاری يا عدم برگزاری اين همايش با اعضای اتحاديه مؤسسات قرآنی به عمل آمد.
وی در ادامه افزود: اعضای اتحاديه مؤسسات قرآنی استان اعلام كرده‌اند كه برای برگزاری اين همايش تنها يك نامه از اتحاديه كشوری دريافت كرده‌اند كه همايش جامعه قرآنی و بصيرت را برگزار كنند.
عليپور تصريح كرد: اعضای اتحاديه گفته‌اند كه نامه در ابلاغ شده، آمده است كه برای برگزاری همايش بصيرت با جامعه بسيج بانوان هماهنگی لازم را به عمل آوريد تا در همايش حضور يابند.
مسئول دارالقرآن‌الكريم اداره كل تبليغات اسلامی كردستان با تأكيد بر اين كه لازمه برگزاری هر همايشی بودجه و يك سری مقدمات است، خاطرنشان كرد: برگزاری همايش جامعه قرآنی و بصيرت يك سری بودجه‌ها لازم دارد كه هنوز يك ريال آن مشخص نشده است.
عليپور اظهار كرد: اتحاديه مؤسسات قرآنی استان از لحاظ بودجه در تنگنا است و توان مالی برگزاری چنين همايشی را بدون كمك مالی ندارند.
وی تصريح كرد: به بحث محدوديت بودجه‌ای بايد شرايط زمان برگزاری همايش را در نظر گرفت و با توجه به اين كه در زمانی نزديك به برگزاری انتخابات رياست جمهوری هستيم، لذا به نظر می‌رسد اين همايش در استان كردستان برگزار نشود.
مسئول دارالقرآن‌الكريم اداره كل تبليغات اسلامی استان كردستان در ادامه در پاسخ به اين سوال كه با همه اين صحبت‌ها اين همايش در نهايت در استان كردستان برگزار می‌شود يا خير، گفت: همايش جامعه قرآنی و بصيرت در استان برگزار نخواهد شد و دليل آن هم مشكلات مالی است.
عليپور در پايان در پاسخ به اين سؤال كه چه تلاشی برای برگزاری اين همايش صورت گرفته است، گفت: ما در جريان ريز مسائل مربوط به اين همايش نيستم و فقط سؤالی از اتحاديه پرسيدم و آنها هم جواب دادند كه بودجه نداريم، نمی‌توان اين همايش را برگزار كرد.
captcha