کد خبر: 2540741
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹

بيت امام خمينی(ره) ميزبان 1000 فعال قرآنی استان مركزی است

گروه اجتماعي: مسئول كميته فرهنگی ارتحال امام خمينی(ره) در خمين از حضور هزار فعال قرآنی و اعضای كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مركزی در مراسم سالروز ارتحال بنيانگذار انقلاب در بيت تاريخی امام راحل خبر داد.

حسينی، مسئول كميته فرهنگی ارتحال امام خمينی(ره) در خمين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، با اشاره به تشكيل جلسه كميته فرهنگی تبليغی ستاد ارتحال امام راحل در اين شهرستان، گفت: در اين جلسه تصميمات لازم، پيرامون برگزاری ويژه برنامه سالروز ارتحال آن حضرت گرفته شد.
وی افزود: در اين جلسه مقرر شد تعداد 15 عدد بنر ارتحال حضرت امام(ره) تهيه و در سطح شهرستان نصب شود.
حسينی ادامه داد: همچنين توسط دفتر نمايندگی‌ دبيرخانه كانون‌های مساجد در خمين از هزار نفر از فعالان قرآنی و اعضای كانون‌های فرهنگی- هنری مساجد استان جهت شركت در مراسم ويژه‌ای كه در روز 14 خرداد در بيت تاريخی امام راحل برگزار می‌شود، دعوت به عمل می‌آيد.
وی همچنين از برگزاری سوگواره تجسمی خط و گرافيك و همچنين ايستگاه نقاشی با موضوع رحلت امام خمينی(ره) خبر داد و افزود: اين برنامه به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خمين و با همكاری بسيج هنرمندان اين شهرستان برگزار می‌شود و به برگزيدگان نيز هدايايی به رسم يادبود اهدا می‌شود.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خمين در پايان با تأكيد بر اينكه شناساندن شخصيت، سيره و انديشه امام راحل به نسل جوان از اهميت والايی برخوردار است، گفت: برنامه‌های سالروز ارتحال امام(ره) با هدف تجديد ميثاق با بنيانگذار انقلاب و معرفی شخصيت ايشان برگزار می‌شود.
captcha